גרידה לאחר טיפולי פוריות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות,

חדשה פה בפורום (אבל פחות בעולם הטיפולים) -
    לצערי לאחר שהצלחתי להיכנס להריון (ivf שני)- גילינו בשקיפות העורפית מום חמור שחייב הפסקת הריון..

אני ממש מרגישה קושי בהתמודדות על החזרה לטיפולים... מישהי עברה והתמודדה עם משהו דומה?
3 תגובות
עמוד 1
  • היי יקירה
    אני בהחלט יכולה להבין את הכאב והחשש לחזור לטיפולים..
    תהי אופטימית תאמיני שפעם הבאה תהיה יותר טובה..ובעזרת השם תשיגי הריון תקין וארוך..אני נקלטתי בטיפול השלישי אבל לצערי זה הסתיים לפני שבוע בהפלה טבעית בשבוע 5 וקצת
    ואין בכלל ספק אני חוזרת לטיפולים ..אני מאמינה שכל מה שקורה זה חלק מהתהליך שבסופו של דבר יוולד תינוק בריא..
    אז הכל לטובה תחייכי ותמשיכי הלאה..
    שיהיה לך המון בהצלחהה
  • תודה על התמיכה ?? מקווה לעדכן בקרוב בבשורות טובות...
  • תראי, לי עשו גרידה בשבוע 9 בגלל חוסר דופק
    מניחה שזה קשה הרבה יותר אחרי שכבר יש דופק
    בכל מקרה הרופא המקסים שלי עודד אותי שאם כבר נכנסתי, אז זה ברור שאני יכולה להרות ושזה רק עיניין של זמן...
    אני בן אדם מאד מעשי וברגע שידעתי שהפוריות והסיכויים עולים אחרי גרידה, עשיתי טיפול אחרי 2 מחזורים
    המון בהצלחה מה שלא תחליטי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה