גרידה בשבוע 12 לאחר טיפולי ivf - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולם,
    לצערי ההודעה הראשונה שלי בפורום נושאת בשורות שליליות, כיוון שלאחר שהצלחנו בשעה טובה להיכנס להריון אחרי 2 טיפולי ivf- גילו בשקיפות העורפית מום בעובר שאילץ אותי לבצע גרידה בשבוע 12..

מישהי התמודדה עם מצב של טיפולים לאחר הפלה? יש לי קושי גדול להתחיל את כל התהליך הזה מחדש ומתקשה להתמודד...
4 תגובות
עמוד 1
  • היי, לא התמודדתי עם הפלה לאחר טיפולים, אבל כן מתמודדת עם אובדן הריון בשבוע 8 לאחר דופק שהפסיק ועברתי שבוע שעבר גרידה. זה היה הריון ללא טיפולים אבל הריון אחרי תקופה מאוד ארוכה שלא הצלחנו להיכנס ובהפסקה של הזרעות נקלטתי טבעי. צר לי על מה שאת עוברת וגם אני לא יודעת מאיפה פתאום מתחילים אבל מה שכן אני יודעת זה שאני רוצה עוד ילד ולכן הכוחות ייתחדשו והאופטימיות תחזור עד שבעזרת השם ניכנס להריון בריא ותקין בידיים מלאות. תהיי חזקה........
  • היי קרן, גם אני נקלטתי להריון לאחר 2 טיפולי IVF ועברתי הפלה שנמשכה לא מעט זמן (כי התחילה בכדורים ונגמרה בגרידה+ בלון ברחם) מאחר ולעובר הפסיק דופק בשבוע 8. הרשיתי לעצמיי להתפרק אבל גם מיד ידעתי שלא אעצור. בעלי אסף אותי וכשקיבלתי מחזור ראשון כבר חזרתי לטיפול שלישי.
    צריך להגיד תודה שגילית את המום בשבוע הזה, שלא חס וחלילה היית צריכה להתמודד עם ילד שיש לו בעיה בריאותית קשה לא עלינו. היום נראה שחור אבל לאט לאט, שהתקופה הזו תעבור, את תחזרי לטיפולים ובמהרה תבשרי לנו על הריון תקין למשך 9 חודשים ארוכים ומשעממים.
    המון בהצלחה!!!
  • תודה מקסימות ?? הלוואי ובקרוב אוכל לבשר פה בשורות טובות...
    מיימורי- אם אפשר לשאול- איך התקדמו הטיפולים לאחר ההפלה? האם נכון מה שאומרים שהגוף קולט הריון מהר יותר לאחר מכן?
  • ככה אומרים אבל אני לא נקלטתי מיד, נקווה שאצלך מיד תגיע הבטא החיובית
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה