דם טבורי- כמה שאלות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יי רציתי להתייעץ כאן עם אימהות ששמרו את הדם הטבורי.
    האם כדאי?
    דרך איפה עשיתן את זה?

אחרי שעשיתי הרבה שיעורי בית בנושא הגיע הזמן להתייעץ עם אימהות שכבר חוו את התהליך. אשמח לכל חוות דעת בעניין לטובה ולרעה כמובן.

LOVE IS ENOUGH
    3>
2 תגובות
עמוד 1
  • האמת שאני מאוד התלבטתי אבל בעלי אמר שזה יקר מידי אז בסוף לא עשינו. הבנתי שזה מאוד טוב כי זה בעצם כמו ביטוח רפואי למקרים מסויימים, בכל מקרה מקווה שלא נזדקק

• גם אני התלבטתי,בשיקול מחיר מול בריאות הלכתי על בריאות, מה גם שבזמנו עלה יותר מאשר היום, חברה טובה שלי שימרה בטבורית דרך ההטבה באתר של מאמא גורו, זה גם יצא לה יותר זול דרכם וגם קיבלה מארז ענקי של מוצרים לתינוק שסידר אותה לחודשיים ועוד כמה קרמים לעצמה. תבדקי באתר שלהם מה ההטבה בדיוק כוללת, לא נכנסתי איתה לעומק העניין.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה