היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הי בנות אחרי הפרייה 11 (!!!) החזירו שני עוברים יפים 8 ו 10 תאים. היו סימני השרשה קלאסיים, מאז לחצים בבטן וקצת דקירות בחזה שהבנתי שנורמאלי ונדודי שינה. מחר (כבר היום) בבוקר אני אמורה לעשות בטא, אבל מהצהריים אתמול יש לי כאבי בטן וגב חזקים מאד, הרבה יותר מלפני מחזור רגיל יש סיכוי לדעתכן? למישהיא היתה בטא חיובית אחרי כאבים ממש חזקים בבטן ובגב של כמעט יום שלם ללא הפסקה?
12 תגובות
עמוד 1
הי המון בהצלחה בבטא.אני אחרי הזרעה ראשונה היו לי כאבי מחזור כל כך חזקים שאפילו לא ניגשתי לעשות בטא.אחרי כשבועיים עשיתי טסט ביתי וגיליתי הריון. היום הבן שלי הוא בן 11. והוא בהחלט התחיל ככאב מחזור חזק.
הכל יכול להיות! נחזיק אצבעות שהפעם זו הפעם!! בהצלחה!
תודה רבה בנות אחרי (: מתפללת לבטא חיובית ??
יש חדש? הסימנים אמיתיים?
לשמחתי (: הסימנים שיקרו ....(:
בטא ראשונה 306 היום הכפלה ל621
בשישי בדיקה נוספת ממשיכה להתפלל במרץ
איזה כיף יקירה שמחה בשבילך ומתפללת יחד איתך שימשיך לך בקלות ובידיים מלאות!! אחרי המון טיפולים את יכולה לנשום לרווחה!!! מגיע לך!!! בשורות טובות וחיבוקים
תודה רבה (: העבר לימד אותי עדיין לא לשמוח (הייתי כבר פה) נראה לי שאתחיל לנשום אחרי: הכפלה נוספת שק הריון תקין דופק שקיפות בערך פה.... בהצלחה רבה רבה לכולן.....??
אור איזה כיייףףףףףףף, כמו שאת אומרת- הכל באיזי! שבע"ה הכל יהיה תקין למשך תשעה חודשים מלאים ומשעממים!!
שיהיה המון המון מזל טוב!!! שיהיה המשך קל ותקין, כיף לקרוא דברים משמחים!
תודה רבה רבה מתפללת למחר ??
רק מעדכנת שגם היום היתה הכפלה ואפילו יותר עוד שלב מאחורינו (: עכשיו מחכה לדופק מאחלת לכולן להיות בקרוב מאד מאד במצבי ??