מתחילה הפריות- זקוקה לייעוץ כנסו בבקשה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני בסבב הזרעה בידיעה שהסיכויים קלושים כי רירית רחם שלי לא מתפתחת... הרופא שלי בקופה אמר לי עוד בחודש הקודם שאם כך ימשיך כנראה נפנה לIVF. הייתי אצלו אתמול והוא סוג של נתן לי לבחור מה בא לי : הפריה חוץ גופית או להמשיך עוד ניסיונות של הזרעות (מאיפה אני יודעת, בא לי להיות בהריון!). נתן לי הפניה להפרייה חוץ גופית ועוד פרוטוקול הזרעה לחודש הבא.
    אני לא יודעת איפה מתחילים עם הבירורים, אני אישית בכללית והעדיפות שלי לבית חולים ציבורי בגלל העניין הכלכלי. אני מאיזור רחובות ועשיתי כבר שתי בדיקות בבית חולים ברזילי כי הם זמינים יותר (הוא לא שייך לכללית ולכן אני כל פעם צריכה לבקש אישור עקרוני לשם) , הייתי מרוצה מהיחס מאוד אבל הם קצת מרוחקים...
    משהי טופלה בברזילי להפריות ויכולה להמליץ?
    הבנתי שבקפלן ההמתנה ארוכה מאוד, ויש גם את אסף הרופא. משהי עשתה באחד מהם ויכולה להמליץ?
    האם בדיקות דם ואולטרסאונד חייבים לעשות בבית חולים או שאפשר בקופה שלי?
    ממה מתחילים בכלל, למי פונים קודם כל?
    מהקריאה באינטרנט אני מבינה שאפשר לעשות גם באסותא ולקבל החזרים מהקופה. כמה זה ?

בבקשה תגיבו . מרגישה שאני טובעת, אין לי מושג מה לעשות.
4 תגובות
עמוד 1
  • היי, אני מציעה לך יש להתחיל lvf שמעתי שההזרעות לא תמיד מצליחות, אני גרה באשקלון והתחלתי את הטיפולים בבלינסון שמעתי דברים טובים על הבהח בגלל זה בחרתי ללכת לשם.. תלכי לאן שהלב שלך מרגיש.. מקווה שהכל יזוז לך מהר לפעמים אתה מרגיש שהזמן לא זז וכל בדיקה לוקחת מלא זמן.. ברגע שאת הולכת לבית חולים ציבורי את משלמת רק על הטופס 17. מאחלת לך בהצלחה לאן שלא תלכי
  • תודה. את מאשקלון, מדוע את לא עושה בברזילי? את בדירות הדם ואולטסאונדים את גם עושה בבילינסון וכל הזמן נוסעת?
  • היי שבוע טוב.
    אני אחרי 3 הזרעות שלא צלחו.. הסיכויים נמוכים יותר מ ivf .
    אני מטופלת כרגע באסף הרופא צוות מדהים וזמין .
    אם זה קרוב אליך. ממליצה בחום!!
    בכל אופן שיהיה בהצלחה בכל מקום
  • אם כבר התחלתי שם אז אני לא ילך עכשיו לבית חולים אחר וכל שלושה ימים אני נוסעת.. אני מאוד מרוצה מהצוות שם, בינתיים אני אחרי החזרה מחכה עוד כמה ימים לבדיקות דם מקווה לבשורות טובות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה