עצובה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי לכולן,
    אני חדשה בפורום אבל לא בטיפולים.
    בת 36 לאחר החזרת 3 עוברים מוקפאים (אחרי הריון מוצלח של עובר טרי)
    מקבלת אסטרופם ואנדומיטרין.
    מחר בדיקת הדם אחרי 12 יום ואני שפופת רוח לחלוטין.
    לאורך כל התקופה היו לי התכווצויות והפרשות פה ושם אבל מאתמול ההפרשה גדולה יותר ומזכירה לפני מחזור ואני מרגישה שהמכשפה המרשעת הולכת להגיע ובגדול והטיפול לא הצליח.
    זה קשה נפשית להתחיל את הכל מהתחלה , הזריקות, הבדיקות כל יומיים , הרדמה, ציפיה.
    אוףףף
6 תגובות
עמוד 1
  • היי..שהות קצרה:)
    אני בסבב טיפול ראשון של הזרעות, גם לי מחר היום ה-12 וגם אני לא יודעת איך אני אתמודד עם סבב נוסף (חס ושלום!)
    אני מחזקת אותך וחושבת שאין צורך כבר להרגיש מותשת..
    אנחנו חזקות ואנחנו יכולות ואנחנו נעבור את זה!!!!!
  • יקירה קודם כל אל תספידי עד הבדיקת בטא. אני מכירה אישית המוון בנות שהתחילו הריון אחרי טיפולים עם דימומים ואפלו דימומים כבדים.
    אני בטיפולים שלוש שנים ובערת השם החודש מתחילה סבב 11 והמנצח, תאמיני לי שאם חס וחלילה תהיה הפתעה לא נעימה את תמצאי כוחות להתמודד וכולנו פה בשבילך לתת לך חיבוק אומנם ויטואלי אבל... זה עדיין מחזק.
    מאחלת לך בטא חיביות ביותר
  • בהצלחה לכן בנות מקווה שהסבב הקרב ובא תצאו חזקות אופטימיות ותתבשרו בבשורות טובות

מיכל
  • תודה בנות.
    אם מישהי נתקבלה בתופעות כאלו והצליחה להיקלט אשמח לשמוע
  • היי מותק גם אני עכשיו חוזרת לטיפולים אחרי הריון מוצלח מעובר טרי. אני מקווה שאת טועה ותהיה לך הפתעה נעימה בבטא. אומנם קשה לחזור לטיפולים אבל אין לנו ברירה!!! המון בהצלחה

לילך
  • אין ספק שזה עצוב ומפרק... אך את הכוחות שלנו אף אחד לא יוכל לקחת.מה לא נעשה בשביל התינוק המיוחל.
    תהיי חזקה ותסתכלי קדימה לא משנה מה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה