לאחר לידה שקטנה רוצה מאד הריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום רב
    לצערי את ההריון הראשון שלי חוויתי בלידה שקטה
    את הסיפור הקשה אני טרם מסוגלת לספר
    לצערי כמעט ואין בספרות חומר על לידה מוקדמת והאם ההחלמה ממנה הוא כהחלמה מלידה רגילה הן מבחינת פרק הזמן והן מבחינה הורמונלית .הרי מדובר בהריון עד חודש כמעט 7 והתפתחות עוברית עד למשקל של כמעט קילו שבוע 28 .ללא בטן הריונית וללא תפרים בלידה כך שהגוף חזר תוך שבוע וחצי לנורמה הדימום פסק לאחר שבוע ולאחר כ10 ימים החלה הפרשה חלבית צהובה .ומאחר שכך הדבר כבר ניסינו שוב להרות למרות הזמן הקצר אך הנסיבות אילצו ואיפשרו זאת .האם ישנו כבר סיכוי לקליטה?
    מישהי חוותה משבר דומה ונקלטה מיד אחרי ?
    האם ישנם סיכונים בהריון מיד לאחר לידה.
1 תגובות
עמוד 1
  • הי סיגל היקרה,

את במקום הנכון בכל מה שקשור לתמיכה נפשית. עברת חוויה מאוד קשה ואני יכולה להבין את הקושי לחלוק ועל כן לא ארחיב. רק אשלח לך מכאן שק של אהבה וחיזוקים. תנסי להישאר אופטימית.

לגבי שאלותיך הנוגעות להריון הבא, אני ממליצה לך להפנות אותן לפורום הרפואי שלנו.

שתהיה הרבה הצלחה!

יעל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה