מתי אפשר להתחיל לנסות שוב - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות, לצערי נאלצתי השבוע לעבור גרידה בשבוע 8. בשבוע 6 היה דופק ובבדיקה חוזרת בשבוע 8 כבר לא היה דופק. זה היה הריון שנכנסתי טבעי אבל לקח המוןןן זמן. האמת שבכלל לא שאלתי את הרופאים מתי אפשר לנסות שוב.....
    יש לי כרגע ממש מעט דימום (הגרידה היתה לפני 3 ימים)ואז תוך כמה זמן אמור להגיע המחזור? ממה שקראתי הדברים לא ברורים אשמח אם מישהי תסביר לי מה ההמשך מכאן ואיזה בדיקות צריך לעשות עכשיו אם בכלל.
4 תגובות
עמוד 1
  • מצטערת לשמוע אכן חוויה לא נעימה בכלל. אך ,הבשורה המשמחת שאת יכולה לנסות ממש אחרי שתקבלי ..
    מחזור את אמורה לקבל בין חודש לשישה שבועות
    בהצלחה .!!!

sshr
  • היי רומי, אני עברתי גרידה ביולי, שבועיים לאחר מכן הופיע לי דימום שחשבתי שזה ווסת אך רופא הפוריות אמר לי שזה לא ולכן נתן לי כדורים (דופסטון) לקבלת ווסת. 3 ימים לאחר שסיימתי עם הכדורים התחיל לי דימום ווסתי וביום השלישי למחזור התחלתי טיפול נוסף. אומרים שהרחם מוכן להריון לאחר הפלה. אז לפי מה שאני יודעת ניתן לנסות מיד במחזור הבא שלאחר ההפלה. העניים הוא יותר נפשי, צריך הרבה כוחות להיכנס לזה שוב ואנחנו איתך!!!! (גם אם מרחוק)בהצלחה!!!
  • תודה בנות על ההתיחסות. מצד אחד ברור שנפשית זה לא פשוט בכלל מצד שני השעון הביולוגי שלי מתקתק ורוצה לנסות כי לא יודעת כמה זמן הפעם ייקח לי. בכל אופן כרגע עד המחזור צריך לשמור ממה שאני מבינה? אם וכאשר יהיה עוד הריון אז צריך לפתוח קבוצה של חרדת הריון לאחר אובדן הריון.
  • בגרידה ,בניגוד ללידה מנקים את רב רירית הרחם ולכן הדימום הוא יחסית קצר ,בעצם הורמוני השיליה הם אלו שמונעים את תחילת מעגל הביוץ החדש וברגע שנעשית גרידה ואין את הפרשת ההורמונים הללו זה מדמה הפסקת לקיחת גלולות ולכן ישנו הדימום הויסתי לאחר מכן כמו שקורה בניתוח קיסרי , במידה ואת רוצה הריון חכי לסוף הדימום תספרי ממנו 5 ימים ותתחילי לנסות שוב חבל לפספס מחזור ביוץ שלם הרי כולנו יודעים שהביוץ בא לערך שבועיים אחרי ,בניגוד ללידה ששם הרירית מעובה מאד האיזור כואב מאד ואני בטוחה שהרבה נשים יחכו כמה שיותר להתחיל עם היחסי מין שלאחריה ללא קשר לשמירת נידה , בכל מקרה בהצלחה בניסיון הבא ולא להפסיק לקחת את כל הויטמינים והתוספות של ההריון בניסיונות הללו
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה