אוף :( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • 10 ימים אחרי הזרעה עם גונל, התחילו לי מהצהריים ההכתמות :(
    כל כך קיוויתי.. היו 2 זקיקים, רירית סבירה, ולשם שינוי הייתי אופטימית.
    אוף אוף אוף :(
9 תגובות
עמוד 1
  • היי קודם כל אל תספידי כלום עדיין יד נסים בחיים.העיקר זה לאמין.
    מאחלה לך המון המון בהצלחה והלוואי ותופתעי לטובה
  • תודה רבה :)
    כצפוי, לא היתה הפתעה.
    אחרי כמעט שנתיים, כבר מתחיל להגמר לי מאיפה לאסוף את הכוחות הנפשיים כל פעם מחדש.
    יש לי שאלה - דברתי עם האחות בביה"ח, והיא אמרה שהחודש לא עושים טיפול, כי צריך לתת לשחלות לנוח אחרי גירוי עם הורמונים.. ידוע לכן על דבר כזה?!

שיהיה בהצלחה לכולן, ולכל מי שמחכה לבדיקות - בשורות טובות אמן!!!
  • היי שגית, בד״כ בציבורי עושים טיפול אחת לחודשיים בגלל גירוי. אצל רופאים פרטיים עושים כל חודש אם אין גירוי. טוב לתת לגוף לנוח מצד אחד אבל אני העדפתי לעבור לפרטי. לא רק מהסיבה הזו כמובן. בהצלחה!
  • תודה :)

אגב פרטי - איך בדיוק זה עובד? אני בכללית, אני זכאית להשתתפות בעלויות?
    ואם כבר - יש המלצות לרופא פרטי טוב בחיפה והסביבה?
    כמה שאלות..
  • אצל כל רופא זה אחרת. אני אישית מטופלת אצל רופא בעפולה אך הטיפולים עצמם בבית חולים אלישע בחיפה. לרופא אני משלמת על כל שני טיפולים 700 ש"ח ויש החזרים מהקופה של 560 שח, כך שזה לא יוצא הרבה. בבית החולים אני משלמת על שאיבה והחזרה 660 שח. (על זה אין החזר)
    יש כמה רופאים טובים באזור חיפה. שלי מקבל בעפולה- ד"ר גיסילביץ, שמעתי הרבה דברים טובים על ד"ר קלדרון ושחר קול.
    בהצלחה רבה!!
  • אני אצל לויט דרך הכללית. הוא מקבל גם פרטי. גם אני שמעתי על שחר קלדרון
  • תודה רבה!
    שיהיה סבב מוצלח לכולנו :)
  • בנות - ההתמודדות הנפשית היא קשה והיום גיליתי שבמסגרת טיפולי הפוריות ניתן גם לשוחח עם עובדת סוציאלית. מאחלת לכולנו שנעבור לפורום ההריוניות בקרוב מאוד!
  • michkl - עכשיו בדקתי קצת על רופאים פרטיים שמקבלים גם דרך הכללית, וראיתי שיש תור קרוב אצל ד"ר לויט. לפני שאני מזמינה תור, רציתי לשאול אותך אם את מרוצה ממנו?
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה