הורמונים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום דוק,

בת 28 בריאה בד״כ. המחזור שלי הוא די ארוך בממוצע 33 יום. מנסים מזה 6 ח׳ להכנס להריון טבעי לא הולך בינתיים.
    הופנתי לבצע את בדיקת ההורמונים של יום 21 אבל עשיתי אותה בערך ביום 27 שזה יוצא שבוע לפני התאריך שאני אמורה לקבל בו מחזור.
    התוצאות : פרוגסטרון: 93.2
    אסטרדיול 2229 e2:

שוב מציינת ללא תרופות העניין הוא שהמחזור האחרון שלי היה ב18/10 ועדיין אין זכר לוסת חוץ מכאבי מחזור נוראייםםםםם שתוקפים אותי בלילות באזור שחלה שמאלית.
    הכאב כל כך נוראי שאתמול בלילה פשוט הייתי מקופלת מכאבים ובוכה ללא הרף (ויש לי כח סבל...)
    העניין הוא שהרופא שלי אמר לי לחזור אליו רק כשאקבל מחזור ואני לא יודעת מה לעשות ופוחדת שהכאבים האלה מצביעים על משהו לא טוב...
    מה דעתך? ומה אומרות הבדיקות אני רואה שהערכים גבוהים מידי לשלב במחזור שאני אמורה להיות בו כרגע...

coockit
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב,
    הבדיקות תקינות ומעידות על כך שהיה ביוץ
    אם עדיין ישנם כאבים עזים כל כך מומלץ לפנות לבדיקה

ד"ר מוריה קירשנר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה