היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
קיבלתי אוביטרל לפני 11יום, הזרעה לפני 10 ימים ואני משתמשת בנרות קרינון. אתמול החל לכאוב לי החזה ואני מרגישה שאני עומדת לקבל מחזורץ בדיקת דם רק ב23/11. האם קרינון אמור לעכב לי מחזור? יש לי קצת אבל ממש קצת טיפות ורודות מדי פעם ויש לי יובש וגינלי מטורף. הצילו!! מה עושים?
4 תגובות
עמוד 1
היי ראשית בהצלחה. מקווה שזו הזרעה ראשונה ואחרונה :) תעשי בדיקה ביתית בעוד יומיים כשהאוביטרל יתנקה מהגוף אני אישית לא קיבלתי מחזור בזמן לקיחת קרינון אלא 24-36 שעות אחרי שהייתי מפסיקה אותו. הדימום שאת מתארת יכול להיות השתרשות
לצערי אני לא מרגישה שנקלטתי אלא שאני עתידה לקבל מחזור, נראה לי כ"כ מיותר להמשיך לקחת את הנרות האלה, אבל שוחחתי עם האחות ואין לי ברירה :(
אני הייצי עם אנגומטרין. קיבלתי מחזור כ 48 שעות אחרי שהפסקתי.