הייי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ערב טוב בננות
    אני חדשה כאן והצרפתי במטרה לחלוק לשתף לייעץ להתייעץ איתכן
    אז ככה:אחרי שאני ובעלי היינו אצל רופא מהקופה שסתם ביזבז את הזמן
    החלטנו לפנות לרופא פרטי שישר בפגישה אחת כבר ראה מה הבעיה(אצלי הכל בסדר אחרי מלאן בדיקות ואצל בעלי זה בעיה במתן זרע ) בפגישה השנייה הוא כבר נתן לנו הנחיות כדי לפנות להפרייה חוץ גופית ולניתוח
    אני בעוד כמה ימים מתחילה להזריק את הזריקות(דקקפטיל) ובעלי מחכה לניתוח ובמקביל יעשו לי הפריית מבחנה(אני מקווה לטוב ולבשורות טובות )

אבל השאלה שלי היא:
    האם הזקריקה ממש כואבת או ניתן לסבול אותה?(רק הרעיון להזריק לעצמך ועוד בבטן מפחיד)

בתקווה לבשורות טובות

מיכל דהן
5 תגובות
עמוד 1
  • היי ברוכה הבאה לשהות קצרה
    קודם שיהיה המון בהצלחה ושהדרך להריון המיוחל תהיה מהירה וקצרה. הזריקות כלל לא כואבות הכל עניין של הרגל..
    אני בפעם הראשונה נעזרתי באחות ויום אחרי כבר העדפתי להזריק לבד זה הרבה יותר פשוט ונוח
  • היי בייבי
    תודה על המשוב אני מקווה שלכולן תהיה פו שהות קצרה ובהצלחה גם לך

מיכל
  • היי, אני לא מזריקה דקפפטיל אבל מזריקה דברים אחרים, עושה ניתוק של הרגש וזה הופך לקל יותר. אפשר לשאול איזה ניתוח בעלך צריך לעבור? כי גם אצלנו הבעיה היא בעיית זרע ומיד התחלנו טיפולים, בלי שום הצעה לפתרון כמו ניתוח
  • הי מיכל,
    גם אני אאחל לך שהות קצרה..
    הזריקה לא נעימה בפעם הראשונה..מעבר לזה מתרגלים מהר,
    זה לא רציני!!
    המטרה מקדשת את האמצעים:)
    בהצלחה!
  • היי בננות
    אני מתארת לעצמי שפעם ראשונה זה לא נעים בכל זאת פעם ראשונה את תמיד בחששות מכל דבר
    הניתוח שבעלי צריך לעבור ניתוח פשוט אבל בגדול מרדימים אותו ומוצאים לו זרע מהאשך יש לזה שם אבל כרגע הוא ברח לי מהראש

אני מקווה באמת באמת שלכולנו תהיה שהות קצרה ובשורות טובות

מיכל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה