כמה ימים ברצף אפשר להזריק גונל? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות. אתחיל מהסוף: היום זה יום 14 למחזור, לאחר 11 ימים של זריקות גונל ופרוגינובה 3 כדורים ביום. אני עם זקיק של 11 מ"מ ורירית 5מ״מ. הזקיק גדל אבל מ-מ-ש לאט. מדוע זה לוקח כל כך הרבה זמן? למשהי יש מושג כמה ימים ברצף ניתן להזריק גונל?
    אני רוצה לציין שעשיתי שני סבבים עם רק עם גונל שבהם הגבתי נפלא והזרקתי אוביטרל ביום 12-13. בסבב אחרון גם הייתי עם גונל ופרוגינובה וגם היה ארוך יותר, הזרקתי אוביטרל ביום 17. אני מתחילה לחשוב שזה הפרוגינובה. משהי עברה משהו דומה/ יודעת משהו?
3 תגובות
עמוד 1
  • היי מלינה,
    איזה מינון את מזריקה?
    אני אומנם הזרקתי פחות מזה, ביום ה- 14 בדרך כלל אני כבר בשאיבה, אבל המינונים אצלי יחסית גבוהים (375) כך שהזקיק היה מגיע ל- 18 ביום ה- 11 לערך
  • אני מזריקה לא ממש הרבה . 75 שעלה ל 87.5. הרופא כבר כמה ימים לא שינה לי את המינון. אבל זה ממש מרגיז הזחילה הזאת.
  • לאט ובטוח. ככה לא תפספסי ביוץ חס וחלילה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה