זה נגמר... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז אחרי שנתיים לא קלים בכלל
    ועד שהפריה שלישית סוף סוף הצליחה..
    הבטא התחילה נמוך אבל הכפילה את עצמה יפה
    והיום התבשרתי שהבטא ירדה ממש.. וזהו זה פשוט נפל.. נותר לי רק לקוות שהמוקפאים שנשארו לי מהטיפול הזה יקלטו בפעם הבאה..
    אין מרוסקת ממני .. כל החלומות הורודים התנפצו..
    ואני שואלת את עצמי למה זה לא החזיק עד שזה נקלט למה??

14 תגובות
עמוד 1
  • אויש בייבי.. כל כך מצטערת לשמוע.. אין מילים לנחם. הלוואי והייתי יכולה לעודד במשהו אבל אני מבינה כמה שובר זה. הלוואי הלוואי ופעם הבאה תהיה ה-פעם. תחזיקי מעמד!
  • בייבי יקרה. שולחת לך חיבוק ענק. זה לא פשוט אבל זה טוב שאת כותבת פה... תוציאי הכל החוצה,מותר לך להיות עצובה...
    אין לדעת מדוע לא נקלט... גם לנשים שאינן בטיפולים יש הפלות בהתחלה וזה נחשב טבעי. אבל באמת יש מחקרים שמראים שאחרי הפלה הרחם יותר קולטת. תאזרי כוחות להמשך הדרך, אמן שתהייה קצרה. אנחנו כאן בשבילך וגם בהודעות פרטיות
  • איזה מקסימות אתן וכמה מחמם את הלב לדעת שיש נשים שאפשר לשתף וקבל מהן תמיכה ועזרה .. כי כמו שאתן יודעות התהליך הזה לא פשוט ורובכן בטח כמוני מעדיפות לא לשתף על התהליך שאנו עוברות והפורום הזה פשוט מקל עלייך נותן לך תקווה להמשיך קדימה..
    פשוט תודה לכן על כל מילה ומילה..
    זה באמת מחזק..
    ואין ספק שאני ממשיכה בכל הכח המטרה קרובה יותר מתמיד וההפלה הזו היא כנראה הסימנים שבדרך..
    אמן שנתבשר כולנו רק בבשורות טובות..
  • שולחת חיבוק.. מבינה לליבך הכי שאפשר. אחרי הבכי והבאסה, מאחלת שתאספי את עצמך ותמשיכי קדימה... אין ברירה.. את כבר קרובה..
    יצליח בסוף. בסוף זה יצליח. חיבוק.
  • היי בייבי,
    אני לא יודעת מה הרקע שלך..אבל לפחות תברכי על זה שנקלטת!!
    אני בטוחה שזה לא פשוט אבל זה הרגע הנכון להתחזק עוד יותר ולדעת שאת עוד רגע שם!
    מאחלת לך שרק תצליחי..אין לי ספק שזה יקרה במהרה!
    תבשרי אותנו...
  • אויייששש כל כך קיוויתי שלמרות הבטא הנמוכה תבשרי לנו מעת לעת על הריון תקין )-:
    אני כל כך מבינה אותך כי גם אני הייתי בהריון בטיפול השני והפסיק לעובר דופק אבל לפחות תתנחמי בזה שהצלחת לקלוט הריון כבר בפעם השלישית. הטבע עושה את שלו ועוברים לא תקינים נופלים, כך אמר לי הרופא. ועוד משהו להתנחם בו- שחס וחלילה לא היית צריכה להתמודד עם החלטה עצמאית בשלב מתקדם יותר בהריון.מה גם שאני מבינה שאת לא צריכה לעבור הפלה עם התערבות רפואית, כן? הכל יצא לבד? זה עוד תודה שאפשר להגיד כי התהליך ממילא קשה......
    אני שולחת לך חיזוקים וחיבוקים. תבכי כמה שתרצי, שאף אחד לא יגיד לך שלא צריך לבכות. קחי את הזמן להתאבל על ההריון הזה ובע"ה בטיפול הבא במהרה תבשרי לנו על בטא מהממת ותשעה חודשים נפלאים!!

• בנות אתן מדהימות אותי כל פעם מחדש
    זה כול כך מנחם לקרוא מה שאתן כותבות לי..
    וכן אני מצליחה לשמוח שנקלטתי ודי מהר(הבעיה היא אצל בעלי)...אבל מהר מאוד מגיעים החששות והפחדים ומחשבות שליליות להמשך הדרך בטיפולים..בטוח אתן מכירות את התיסכולים האלו..

אני מקווה שכולנו נקלט בקרוב מאוד להריון תקין וארוך ..

• היי בייבי מזמן לא הייתי כאן אז לא הייתי מעודכנת ממש מצטערת לשמוע שזה מה שקרה אני עברתי בדיוק אותו דבר בהפרייה הראשונה טרין יותר קשה מזה. מה שהכי חשוב זה לא לשקוע במחשבות האלה ולא לבוא בטעות לגוף שלך.
    לפעמים זה קורה כי העוברים לא היו מספיק בריאים או חזקים.
    אני בטוחה שאת תצליחי בפעם הבאה
    מלא מלא חיבוקים
  • תודה אלה..
  • נכון שאין מילים שיכולות לנחם במצב הזה כי באמת קשה(אני בתחילת הטיפולים ומפחיד אותי קצת כל העסק)
    אבל אאחל בהצלחה ממעמקי ליבי ולחשוב חיובי ובעזרת השם פעם הבאה תתבשרי בבשורות טובות יותר

מיכל
  • מיכל תודה רבה
    ושוב אני מאחלת לך המון בהצלחה ואל תלחצי..
    אני מאמינה שכל מה שאנחנו עוברות זה חלק מהתהליך
    שבסופו של דבר הסתיים בלידת תינוק בריא ..
  • אמן ואמן לכולנו
    ??
  • הסימן שאלה אמור להיות סמיילי
    אז תקבלי חיוך במקום :)
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה