שאלות של חדשה ;) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי לכן...
    בן זוגי ואני מנסים כבר 4 חודשים להכנס להריון ללא הצלחה.
    כן אני יודעת שזה קצת מוקדם להיבהל אבל כל מחזור שהגיע ביאס אותי ממש....
    עם זאת ממשיכים לנסות ... מפנה אליכן מספר שאלות-
    1. קניתי תוסף של חומצה פולית של חברת ״הדס״ 200 מ״ג
    האם זה התוסף שצריך? (הבנתי מכמה חברות שהן קיבלו מרשם רופא לחומצה פולית...) וכן כמה צריך לקחת?
    2. סליחה על התיאור אבל כבר כמה פעמים אחרי ששכבנו והוא גמר בפנים.. כאב לי יום אחרי בבטן התחתונה....
    כמו כאב מחזור כזה. מוכרת לכן התופעה?
    3. בעבר המחזור שלי הגיע בזמנים מאוד מדוייקים (הפרש של יומיים גג) היום אחרי כל ניסיון המחזור מופיע כמה ימים לפני מועד המחזור (וחודש אחרי כמה ימים לפני המועד הקודם וכו׳...) האם גם זה מוכר לכן? מהי הסיבה לכך?

שיהיה לכולן בהצלחה,
    נוני
2 תגובות
עמוד 1
  • בוקר טוב :)
    כל תוסף של חומצה פולית שתיקחי הוא טוב. אני אישית ממליצה על של אקוסאפ כי הוא נוזלי ולכן בעל ספיגה משופרת.
    התופעה לא כל כך מוכרת לי....מוזמנת להתייעץ עם הרופא שלך.
    כעקרון, ממליצה לך לבדוק מועדי ביוץ (לעיתים יש בנות עם ביוץ מוקדם/מאוחר) וזה כמובן פרמטר מאוד חשוב :)
    בהצלחה !!!
    יעל
    יעל נרקיס,
    נטורופתית, רפלקסולוגית מטפלת בתטא הילינג ומלווה לידות
    מומחית בליווי הריון ולידה
    [email protected]
    054-6949977
  • בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה