התחיל טוב נגמר רע - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • חייבת קצת לפרוק ולשתף.....אז לאחר שנה וחצי של נסיונות בהם עברתי הזרעה שלא הצליחה פתאום נקלטתי טבעי, לא היתה מאושרת ממני אבל אפילו לא שיתפתי כי לא היתה לי הרגשה טובה למרות שהייתי מאושרת. ואז הגיעה הבדיקת דופק ולשמחתי היה דופק, הרופא אמר לחזור רק אחרי השקיפות, בקיצור עברו שבועיים מהדופק והחלטתי לחזור אליו לראות שהכול תקין ופתאום אין דופק (שבוע 8). אני פשוט לא מעכלת וצריכה לעבור גרידה.....יש לי שני ילדים בבית שיהיו בריאים אבל לא מצליחה להתאושש......לא יודעת כמה זמן ייקח לי שוב והאם לנסות טבעי או מה......פעם ראשונה שעוברת דבר כזה ולא יודעת מאיפה למצוא את הכוחות והאם בכלל לנסות שוב או לוותר (אני חגגתי החודש 38). אשמח לעצות.....
    הדבר היחידי האופטימי מכל הסיפור הזה הוא שנקלטתי טבעי שהכי לא ציפיתי, אבל כרגע זה לא מעודד אותי.
5 תגובות
עמוד 1
  • היי רומי, מבינה אותך כל כך. גם אני עברתי הפלה באותו שבוע לפני 4 חודשים אחרי טיפולים. אבל, זה קרה! וזה יקרה שוב! אין לי ספק שתצליחי, יש לך שני ילדים בבית שימלאו אותך באושר ותקווה לתינוק נוסף. מציעה לך לבדוק שוב בעוד שבוע ואם אכן אין דופק תעשי ישר גרידה. אל תתפתי לקחת כדורי ציטוטק שימליצו לך כי זו חוויה נוראית! עדיף לסיים עם זה כמה שיותר מהר אם זה באמת כך.
  • היי מיימורי, היה דופק ואז הפסיק ככה שאין מה לחכות לצערי....צריכה להחליט בימים הקרובים אך לסיים את זה ומפחדת משתי האופציות. מפחדת מניתוח ומפחדת שהכדורים לא יוציאו הכול ואז זה סתם סבל. את לקחת את הכדור ולא ממליצה?
  • גם לי היה דופק בשבוע 6 ובבדיקה נוספת בשבוע 7+ 4 כבר לא היה דופק. התחלתי עם ציטוטק, כאב נוראי במשך הרבה מאוד זמן, שבועיים של דימום גושי שבא והולך ואיתו גם כאבים, יש לי כח סבל רב אבל אלו כאבים שלא ניתן לתאר במילים (אני לא יודעת עדיין מה זה כאבי צירים אבל הבנתי שזה מה שהכדורים עושים), לאחר שבועיים עשיתי אולטרסאונד והסתבר שנותר חומר הריוני רב ולכן הופניתי לגרידה דחופה. משם לא יצאתי לאחר אשפוז יום אלא נותרתי מאושפזת עם בלון ברחם על מנת למנוע הידבקויות.
    החלטתי שבכל מקום שאוכל לייעץ אייעץ לנשים להימנע מלקחת את הכדורים האלה. מה גם שהסיכוי שההריון כולו ייצא הוא לא גבוה כפי שאומרים, אז למה להגיע בסופו של דבר לאותו הליך גרידה שיכל להיות מלכתחילה?
    סרט קשה ולא נורמאלי, אבל ציפייה לבאות כי הצלחתי בטיפול ההפרייה שני. אין ספק שזו תקופה קשה ביותר. מחזקת אותך מרחוק ומאחלת שבמהרה תבשרי לנו על הריון חדש ותקין שיביא לך אוצר נוסף למשפחה.
  • תודה מיימורי....מקווה להיות כבר אחרי....וגם לך בהצלחה מכל הלב
  • תודה!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה