בדיקת דם בטא בבקשה עזרה דחוווף בבקשה מתחננת לכולם - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלוםם אני באיחור של 7 ימים המחזור שלי תמיד סדיר ובמיוחד אחרי הפלה שעברתי לפני שבעה חודשים המחזור סדיר רק הפעם הוא מאוחר ב7 ימים הייתי אמורה לקבל ב7 לחודש אבל לא קבלתי עשיתי בדיקה אחרי איחו ביום יצא שלילי וביום שני עשיתי בדיקה בצהריים ביתית יצא חיובי שתי פסי חד מהמם ממש מש חלש ואחרכך בבוקר עשית עוד אחד לראות אם הקוו השני חזק יותר פתאום יצא רק פס אחד אז עשתי בדיקת דם בטא אמרה האחות שהא פחות ב3 לא ידעתי כמה זה האם זה חמש או 10 לא ידעתי כלום לא אמרה לי כלום רק בקש ממני לחזור על הבדיקה ביום חמישי
    מה זה אומר ???האם היה לי ביוץ מאוחר או מדובר בהרין צעייר בבקשה עזרה
    גם אין לי כאבי מחזור ולא כלום רק הפרשות בצבע לבן
5 תגובות
עמוד 1
  • היי
    בטא מתחת ל5 זה בטא שלילית

המון בהצלחההה
  • בייבי....
    האחות בקשה ממני לחזור על בדיקת דם ביום חמישי ככה יעבור איחור 15 יום למחזור
    מקווה שהרמון יעלה ויהיה גבוה מאוד
    אולי קרה לי ביוץ מאוחר או יש לי הריון צעיר ????
  • מחזיקה לך אצבעות
  • בייבי לא ענית לי
    אז יכול להיות שהיה לי ביוץ מאוחר וההריון עדין צעיר מדי???
  • היי פרח
    כמו שאמרתי בטא מתחת ל5 זה תוצאה שלילית
    אבל תמיד שווה בדיקה כי הכל יכול להיות

בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה