מי כאן חוזרת לשגרה לאחר החזרת עוברים? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יש מישהי שנכנסה להריון גם אם חזרה לשגרה רגילה מיד לאחר החזרת עוברים? מה אתן עושות בימים הראשונים לאחר ההחזרה?
    אני בטיפול רביעי ועייפתי מלהישאר בבית לאחר החזרת עוברים, אין לדעת כמה זמן התהליך הזה יקח ולא בא לי להיעדר מהעבודה כל חודש, בטיפולים הקודמים השתדלתי לנוח כמה שיותר אבל אני מרגישה שזה לא מועיל, מה גם שאני לא עובדת בעבודה פיזית אלא משרד.
7 תגובות
עמוד 1
  • אני חזרתי לשגרה.לא שגרה רגילה. לא העמסתי על עצמי אבל חזרתי ללימודים ולעבודה...
    צריך רק להיזהר מעומסים , לא להרים דברים....
    מעבר לכך אין חוקים . הרופאה שלי אמרה לי שלא הוכח כי מנוחה באמת מסייעת לקליטת העוברים. כך שיש צורך להמשיך כרגיל. רק לנקוט באמצעי זהירות.
    חשוב לציין שאני עשיתי טיפול בחודש שעבר בפעם הראשונה שלצערי לא צלח. אתחיל נסיון נוסף בחודש הקרוב .
    מחזיקה לך אצבעות ושיהיה המון בהצלחה
  • אני תמיד חזרתי לשגרה . זה רק פסיכולוגי כל הנושא של צריך לשכב ולנוח
  • בעלי חושב שאני צריכה להימנע מהכל ב3 ימים הראשונים שלאחר ההחזרה. הוא חושב שכל תזוזה עלולה לפגוע בתהליך, אני מנסה להסביר לו שבמקרים רגילים כשבני זוג שוכבים ונקלטים בדרך הטבעית האשה לא עושה שום דבר שונה למען הקליטה. אבל זה כמו לדבר לקיר. נכון, הוא דואג לי, נכון הוא מאוד רוצה שנצליח אבל אני החלטתי שאתנהג כרגיל, לא ארים כבד ולא אצא לריצות אבל לא אשאר בבית 3 ימים לאחר החזרה
  • מיימורי מאחלת לך המון בהצלחה!!
    אני עשיתי הזרעה ראשונה ביום ראשון וגם פחדתי אחכ לעשות ספורט או להתאמץ. אבל זה ככ נכון מה שאמרת לגבי נשים שנקלטות באופן טבעי ולא משנות כלום משגרת חייהן. כשחלפו לי הכאבים מההזרעה החלטתי לחזור לשגרה רגילה של ספורט ועבודה.
  • שאלה, האם אתן מקיימות יחסים אחרי החזרה?
  • עם את לא מרגישה כאבים אין סיבה שלא..

• מתולתלת, אם הרופא לא נתן לך הוראות אחרות- ניתן לקיים יחסים. לי באופן אישי קצת פחות נעים בגלל הנרות שמשאירים סימנים אבל לבעלי לא אכפת
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה