הריון אחרי הפלה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולם.. חדשה כאן
    בחודש יוני האחרון עברתי לצערי גרידה בשבוע 8 אחרי שלא נשמע דופק (ואחרי 9 חודשים של ניסיון להכנס להריון.. פוליציסטית)
    לקח זמן עד שהסתדר לי המחזור וביום רביעי האחרון עשיתי בדיקת דם שיצאה שלילית, אבל המחזור עדיין לא הגיע ולכן בשבת עשיתי בדיקה ביתית שיצאה חיובית (ועוד שלוש כדאי לוודא ??)
    מישהי יודעת אם זה הגיוני? כי בדיקת דם אמורה לזהות לפני הבדיקה הביתית..
    מחר יש לי פגישה אצל הרופא ואני מתה מפחד, ככ מקווה שהכל יהיה בסדר, שיראו שק הריון ועוד כמה שבועות נשמע דופק..
    אני מתנדנדת בין התרגשות מטורפת לבין פחד ששוב נחווה את האובדן
    אשמח לשמוע אם מישהי חוותה דבר דומה..
3 תגובות
עמוד 1
  • היי שירה,
    לפי מה שאני יודעת כל יום רמת הורמון הבטא גדלה משמעותית (שאותו הבדיקת דם והשתן בודקים), אז זה נשמע הגיוני כי ההורמון גדל משמעותית בשלושה ימים למרות שזה בדיקות שונות..
    בכל מקרה מאחלת לך הצלחה!
    אם זה הריון שיסתיים בתינוק בריא ומקסים ואם לא שבהמשך עוד יגיע כזה :-)
    בהצלחה!
  • אני חוויתי גרידה בשבוע 11 באוגוסט ואנחנו מנסים יש תחושות הריון אבל לא יודעת מתי אפשר לזהות בבדיקה ביתית וממש סקרנית כי מרגישה צורך עצום להריון האם לחכות לאיחור ?
  • את יכולה לבדוק בבדיקת הריון 14 יום מהביוץ לפעמים גם 12 יום בבדיקות רגישות יותר. בהצלחה!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה