טיפולים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולם,
    אני חדשה פה לגמרי
    רק עכשיו התחלתנו את התהליך הראשוני של הבדיקות דם,
    מישהו יודעת מה הלאה
    אני פשוט כבר רוצה להתחיל את הטיפולים
    כמה זמן לקח לך מבדיקות להתחלת הטיפולים
    תודה לעונות
5 תגובות
עמוד 1
  • האמת היא שאני הגעתי לרופא פוריות מרופא נשים שאצלו עשיתי בדיקות דם(שיצאו תקינות) ואחרי סבב רביעי של איקוקלומין הוא ויתר ושלח אותי למומחה. ואז אני התחלתי עם הזריקות ומעקב ביוץ, מיד אחרי מחזור. חבל שלא הגעתי אליו קודם כי הזמן שבזבזתי בהמתנה לכך ״שהמחזור יסתדר״ ועל האיקוקלומין (שלדעתי ממש לא מסבירים לבנות על תופעות הלוואי שלו) לא יחזור.
  • היי
    לי לקח כמעט חודשיים מכיוון שיש בדיקות סקר גנטיות
    וההמתנה לתשובב שלהם לקחה המון זמן שאר הבדיקות זה היה ממש מהר..
    שיהיה בהצלחהה
  • היי
    תודה על התשובות
    רק לך בדיקות גנטיות או גם לבן זוג?
    ושאלה אם שלי הבדיקות תקינות צריך לחכות לתשובות של הבן זוג?
  • בעיקרון עושים רק לאישה עם אתם ממוצא אשכנזי יתכן שגם בעלך יצטרך לעשות ממה שזכור לי.
    כן את צריכה שיהיה לכם את כל התשובות של הבדיקות על מנת להתחיל .
  • אני אחרי שנתיים של המתנה.. הגעתי לד"ר נהריס והיא ישר אמרה להתחיל עם הזרעות לפי הממצאים שכמובן נעשו קודם שזה בדיקות דם, מעקב זקיקים, זרע, צילום רחם..
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה