עזה דחוףףףף!!!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות!
    אני ביום ה- 8 למחזור, בטיפול הזרעות - בפעם הראשונה מזריקה את גונאל אף מיום שני (סה"כ 3 ימים, בכמות 75)
    היום בבוקר עשיתי מעקב זקיקים, הזקיקים בגודל 20 מ"מ והרירית 7.5..
    לפי מה שהבנתי אני ממש לקראת ביוץ.. והיום יום חמישי, הרופאה עדיין לא התקשרה.

יש מצב שפספסתי את הביוץ הזה?או שעושים גם הזרעות בערב?
    ואת ההזרעה לא צריך לעשות לפני שהזקיק מתפתח ככה?
14 תגובות
עמוד 1
  • הי דניאלית, אני בסירה ממש דומה רק אחרי טיפול באיקקלומין. היום זה יום 12 למחזור שלי וראו זקיק גדול של 18 ממ. הרופאה אמרה להזריק מחר בערב אבריטול ( לא בטוחה שזה שם הזריקה שמשרה ביוץ) ולבוא אליה להזרעה ביום ראשון בבוקר. אני גם ממש חוששת שזה כבר מאוחר /:
  • היי מש!
    בדיוק הרגע סיימתי שיחה עם הרופאה,
    אני עושה גם בדיקות דם ולא ראו בעצם את ההורמון ביוץ עולה לכן היא אמרה לי שגם אני מגיעה ביום ראשון להזרעה:)
    וכן האוביטרל הוא בעצם משרה את הביוץ..

מש שיהיה לך בהצלחה, באמת מכל הלב!!!
  • תודה! גם לך! אשמח אם נתעדכן אחכ...
  • תגידי הרופאה שלך אמרה משהו על התנזרות מסקס עד יום ראשון?
  • מומלץ לגבר להתנזר 48 שעות לפני מתן הדוגמא להזרעה. אבל אם אין בעיות זרע גם אם מקיימים יחסים 24 שעות לפני יהיו מספיק ויותר תאי זרע להשבחה. לנו הרופא המליץ על יחסים 12 שעות אחרי הזרעה כי אמר שלבעלי ספירת זרע טובה( אני הבעייתית בנינו)
  • למה צריך לקיים יחסי מין 12 שעות אחרי ההזרעה?
  • זה מעלה עוד יותר את הסיכוי. מוסיף על הזרע שהוחדר לרחם עוד קצת זרע טרי לנרתיק. אין דבר כזה יותר מדי זרע כשמדובר בביוץ :-)
  • (; זה הצליח אצלכם?
  • לצערי לא. אני מתחילה סבב נוסף. היום זריקה ראשונה. צריך להיות מוכנים לכך שזה תהליך ארוך...
  • באסה. מצטערת לשמוע. אכן צריך להיות מוכנים לכך שזה תהליך ארוך. אני לא יודעת כמה אני מוכנה לזה.. אם הפעם זה לא יצליח חודש הבא אני לא עושה כלום. נותנת לטבע לעשות/ לא לעשות את שלו. אני לא יכולה עם הלחץ הזה. זה הורג אותי
  • זה טוב לתת לעצמך לנוח נפשית ועל אחת צריכה להחליט מה טוב בשבילה. במקרה שלי אני חייבת התערבות רפואית כי ללא ההורמונים אני לא מבייצת בכלל ורירית רחם שלי מאוד דקה. אז לעשות הפסקה ולקוות לנס במקרה שלי זה לא פתרון. לפחות כשאני מזריקה ועוקבת יש לי הרגשה של עשייה ואני בשליטה. בשבועיים של המתנה זה נורא. אני יודעת שהמצב שלי לא משהו ומאוד יכול להיות שאצטרך לעשות הפריות מלאכותיות וגם זה יכול לקחת זמן ואני כבר בת 32. בידיעה שאני רוצה יותר מילד אחד אני חייבת בכל הכח להמשיך, גם אם בוכים קצת בבדיקת ביטא( ובפעם הרביעית באמת בכיתי).
    בהצלחה לכולנו!
  • ברור שזה מאד אינדיבידואלי וכל אחת צריכה להחליט מה מתאים בשבילה. אני בת 36 ורק לפני שנה התחלנו לנסות. תמיד חשבתי שזה יבוא בקלות ולא דאגתי ובגלל זה גם התחלנו לנסות ממש מאוחר יחסית. כביכול אצלנו הכל בסדר שזה ממש מתסכל כי אם הכל בסדר למה זה לא הולך?! מחר אני עושה את ההזרעה הראשונה שלי ואני מתה מפחד וממש ממש בלחץ. אני מנסה להרגיע את עצמי ולעשות ספורט ודמיון מודרך אבל זה ממש קשה לי ורק בא לי לבכות. מאחלת לך המון המון בהצלחה!
  • היי מש,
    טיפול אחד הוא לא מדד, הרופאים רק לומדים להכיר את הביוץ שלך, את העלייה של ההורמונים וכו... בטיפולים האלה יש הרבה לחץ נפשי אבל אם ניסיתם שנה וזה לא הלך בדרך הטבע תני צ'אנה גם אם חס וחלילה יקח יותר מטיפול אחד. מחזיקה לך אצבעות שלא תצטרכי יותר מהזרעות ושתתבשרו בבשורות טובות כבר בפעם הראשונה (-:
    אנחנו כאן כדי לחזק
  • תודה מיימורי!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה