צריכה עזרה.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • רקע..
    בת 31 מנסים שנתיים וחצי, מתוכן שנה וחצי בטיפולים, לפני הטיפולים עברנו בדיקות, אצל בעלי ב"ה הכל בסדר ואצלי גילו סקטולספינקס בחצוצרה ימין, עשיתי ניתוח להסרת חצוצרה, הפתלוגיה הראתה - חצוצרה נפוחה, מודלקת ומלאת דימום ובצקות, אמרו שאין בעיה לנסות טבעי, לא הצלחנו, עברנו 3 הזרעות עם הורמונים, שאיבה 1 ו3 החזרות מוקפאים שלא צלחו.
    חשוב לי לציין שלפני כל מחזור אני סובלת מדימום טרום וסתי שמתחיל בין שבוע וחצי לשבוע לפני המחזור. לפני ההחזרה האחרונה היינו אצל אייל פוליטי (אם את מכירה), אמר שהכל תקין ואפשר לנסות טבעי ושכנאא
    ושכנראה הסיבה לדימום הוא שאני סובלת מקור באזור הרחם ושצריך לחמם את הרחם בעזרת תערובת צמחים ובנוסף המליץ על דיקור סיני. ניסינו טבעי חודש אחד ולא הלך, החזרנו מוקפאים ולא הלך, עשינו חודש הפסקה ונקלטנו להריון, לפני שגיליתי שאני בהריון היו דימומים כמו שיש לי לפני מחזור ואז הם פסקו וההריון התפתח ואפילו היה דופק אבל הוא פסק בשבוע 6 פלוס 4, החל משבוע 6 התחלתי לסבול מדימומים שהתחזקו, אישפוז אותי למעקב ולצערי לבסוף עברתי גרידה.
    עכשיו נחכה למחזור ונתחיל שוב ובאופן טבעי, אני רוצה לחזק את הרחם ולחמם אותו, אמשיך עם הצמחים אבל הייתי שמחה לדעת מה מומלץ לאכול על מנת להשאיר את האזור חם ועל מנת שבע"ה פעם הבאה הכל יעבור חלק והאם יש משהו טבעי שיכול לטפל בבעיה של הדימום הטרום וסתי?
    תודה רבה מראש.
3 תגובות
עמוד 1
  • הי יקרה
    נשמע שאת כבר מלווה ומטופלת ברפואה משלימה
    הרקע שלי אינו "סיני" וגם אם כבר את אצל מטפל, כדאי להתייעץ איתו כי הוא בטח מכיר את המקרה לעומק וידע לתת לך עצות לא פחות טובות משלי :)
    באופן עקרוני טיפול בצמחי מרפא נראה לי אופציה טובה למה שאת מתארת !!
    אם עדיין יש דלקת, ובהנחה שאת לא נוטלת מדללי דם, הייתי מוסיפה אומגה 3 שהיא בהקשר הזה אנטי דלקתית ומומלצת בעת הפריון. המון הצלחה !
    יעל

יעל נרקיס,
    נטורופתית, רפלקסולוגית מטפלת בתטא הילינג ומלווה לידות
    מומחית בליווי הריון ולידה
    [email protected]
    054-6949977
  • אין דלקת כי הוציאו את החצוצרה.
    רציתי באופן כללי לשאול על מזון שמחמם ומחזק את הרחם.
    לגבי האומגה 3, זה טבליות שקונים בבית מרקחת או שאפשר לצרוך ממזון מסויים?
  • בוקר טוב :)
    בראש העמוד הזה יש לי המלצות רבות לשלב הפריון-תזונה בריאה לפריון.
    הטרמינולוגיה שלי, כפי שכבר כתבתי לך :) היא שונה מהמינוחים ה"סיניים".
    מוזמנת להסתכל :)
    כל ההמלצות שם תומכות בפריון,
    ובין היתר מצויין שם גם לגבי אומגה 3, שעדיף לצרוך בכדורים, כי ככה הריכוז הוא הגבוה ביותר.
    אני ממליצה על אומגה 3 של גליל שנשמרת בקירור.
    תחפשי באינטרנט אצל מי אפשר לקנות (בד"כ לא מחזיקים בחנויות, אלא אצל מפיצים).
    המון הצלחה !!
    יעל

יעל נרקיס,
    נטורופתית, רפלקסולוגית מטפלת בתטא הילינג ומלווה לידות
    מומחית בליווי הריון ולידה
    [email protected]
    054-6949977
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה