היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אחרי שנתיים וחצי של נסיונות להרות, מתוכן שנה וחצי אחרונות בטיפולים, עשינו חודש הפסקה והופ נכנסתי להריון, היה אושר גדול, מלווה בחשש גדול כי ההריון התחיל עם דימומים.. לבסוף הם פסקו וחזרו שוב ביום חמישי אחרי בדיקה אצל רופא נשים, באותה בדיקה ראו דופק תקין וגיל ההריון התאים לשבוע 6. יום שישי הדימומים גברו ועלינו למיון שם נאמר לי שעלי להיות במנוחה שבוע, יום שבת בערב הדימומים התגברו ונוספו אליהם כאבי מחזור חזקים, שוב עולים למיון, עושים בדיקה ורואים דופק, העובר תואם לשבוע 6 פלוס 2, הכל בסדר איתו אבל אותי מאשפזים מחשש ל"נפלה מאיימת", האיום התממש ואתמול כבר לא ראו דופק ועברתי גרידה, הצער עמוק אבל דבר אחד מעודד אותי ונתן לי כוחות להמשיך קדימה. נכנסתי להריון באופן טבעי!!!!! כרגע לא צריך טיפולים, אז נחכה יפה למחזור שינקה הכל ונתחיל שוב עם אמונה חזקה שהפעם זה יבוא, תקין ובריא ויסתיים בידיים מלאות והורים מאושרים.
1 תגובות
עמוד 1
יקרה,
כמה שמחתי לקרוא, שאחרי כל מה שעברת, נישארת אופטימית וחזקה! אם זה בכלל אפשרי - הייתי רוצה לחזק אותך עוד יותר- זו הדרך! אל תשני ואל תשתני. מחשבות חיוביות תמיד מביאות ארועים חיוביים :)