היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
לפני כשבועיים וקצת הייתי בשבוע 7 ובאולטרסאונד ראשון. נצפה העובר והודגם דופק... יחד עם זאת גודלו התאים לשבוע 6.1 והחזירו אותי שבוע אחורה. היום , שבוע 8.4 ביצעתי אולטרסאונד שני... נצפה עובר שמתאים לשבוע 6.4... ללא דופק :( קיבלתי מרשם לכדורים והפניה למיון... כדי שאחליט כיצד ברצוני לסיים את ההריון. זה הריון ראשון... אני שבורה! בוכה כל הזמן.... מרגישה כאילו הגוף שלי אכזב אותי... כאילו לי זה לא היה אמור להיות... לא הייתי אמורה להיות חלק מהסטטיסטיקה... כאילו משהו מקולקל בי. אני לא אופטימית לגבי מהפך פלאי של ההריון שפתאום יהפוך לתקין... כי הרי מה הסיכוי? אבל לא יכולה גם להסתיר שיש בי חלק קטן שמחזיק עוד איזשהי תקווה...
אני גם מפחדת ומתלבטת... כדורים? גרידה? הכל נראה לי סבל אחד גדול.... סיכונים, כאבים... מצד אחד רוצה להוציא את זה ממני כי זה כואב נפשית... מצד שני אולי הגוף יוציא מעצמו? ואולי... אולי קטן מאוד שאני אקום בבוקר וכל זה היה רק חלום רע :(
אז מה מומלץ? איך עדיף לסיים עם כמה שפחות קושי לגוף ולנפש?
2 תגובות
עמוד 1
היי מותק, שולחת לך חיבוקים וחיזוקים. אני אתמול עברתי גרידה מצבי רוח משתנים:-( בע"ה אצל שתינו הריון בקרוב, תקין ויסתיים בידיים מלאות.
כמה עצוב לי לקרוא את שתיכן.. אני מקווה שקצת יותר טוב עכשיו, אחרי שמעט זמן חלף.
אני שולחת לשתיכן הרבה חם, אהבה וחיבוקים ורק בכדי שתדעו, שאתן באמת באמת לא לבד, אני מזמינה אתכן לקרוא את הסיפור האישי שלי כאן