הזמן לא זזז - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אוףףףףף כמה תהיות האם כן אן לא עברתי בשבוע הזה ועוד שבוע לפני... אחרי הזרעה עם הורמונים ..... היו התכוצוויות מאתמול תחושה שמהחזור אוטוטו מגיע אוףףףף משגעעעע יש מצב שהמחזור יקדים/יתאחר בטיפול?))
12 תגובות
עמוד 1
  • הו... כל כך מבינה לליבך. 14 יום לחכות מההזרעה נראה כמו נצח.
    אני עכשיו 12 ימים אחרי הזרעה. לא יכולה לעשות שום בדיקה בגלל כל ההורמונים. כל הסימנים של המחזור הם כמו של הריון ואין כבר כוח לכל הספקולציות.
    מאחלת לך את מה שאני מאחלת לעצמי.
    אמן ואמן
  • ההמתנה מחרפנת וכמה שמנסה לא להתעסק מוצאת תעצמי מחפשת בגוגל על תופעות שאחרי הזרעה ....מסתבר שאין הרבה ברירה אלא להמתיןןןןן קשה אבל אין משהו אחר בתקווה שאכן תהיה תשובה חיובית ואמןןן שנתבשר כי אכן זה הריון בהצלחה
  • אני ממש מבינה אותכן. גם אני אחרי הזרעה שהייתה ב 16.10. ז״א שכבר 12 ימים. יום 14 יוצא בשישי אז העדפתי לעשות בדיקת דם ביום ראשון ולא חמישי.... אין לי מושג איך אני אעבור את הסופ״ש. לא יודעת האם לעשות בדיקה ביתית בשבת או לחכות עוד יום לביטא. כל הזמן מחפשת סימפטומים אבל האמת היא שאין כלום. וגם לא מחזור כי אני עם תמיכה ולא משהו אחר. אוף, אחרי אוביטרל הרגשתי יותר ממה שאני מרגישה עכשיו, אוף!
    גם אם אומרים לא להתעסק בזה אני מוצאת נחמה בלכתוב פה ולקרא עליכן. בהצלחה יקערות!
  • malina לי תמיד יוצא לעשות בשישי ואני עושה בחמישי. התשובה אמינה יום קודם. אני לא הייתי עומדת בעוד שלושה ימים נוספים.
    בהצלחה לכולנו (-:
  • הוכחתי לעצמי שכל מה שחשבתי שהרגשתי או שדמיינתי שהגשתי לא אמיתי. ביטא שלילית. והייתה לי הרגשה כל כך טובה אחרי הזרעה....
  • וואו בנות..אני קוראת את מה שאתן כותבות ואני לא יודעת אם להתרגש/ לצפות/ לקוות.. כולי בלחצים!!!!
    קודם כל עמיתוש ומלינה המון המון בהצלחה!!!!!מאחלת לכן להיקלט במהירות..ושהזמן יעבור כלא היה..
    היום אני מתחילה להזריק בפעם הראשונה בחיי את הגונאל אף, ואני ממש אשמח לדעת איך עושים את זה, בנות בבקשה עזרה!!!
  • היי, אני מציעה לך לעשות את זה תוך כדי צפיה בסרטו הדרכה ביו טיוב.
    אבל כעיקרון את צריכה לסובב את העט לכמות שאמרו לך, להבריג את המחט, לחטא עם אלכוהול את האזור ולדקור ב- 90 מעלות. בהצלחה!!!
  • תודה רבה מיימורי!
  • מלינה .... לא להתייאש להרים תראש לסבב נוסף בתקוה שיהיה האחרון דניאלית ההזרקה של הגונל בכלללל לא נוראה אני הייתי צובטת קצת מהבטן ומזריקה לא כואב בכללל בהצלחהההה
  • קודם כל תודה לך עמיתוש... סתם זה חושד של היומולדת שלי וחשבתי שאולי ה׳ יתן לי מתנה.... כנראה שבפעם אחרת. בדיוק לפני שנתיים התחלתי לנסות להכנס, ביומולדת 30 שלי... טוב, כל כישלון אמור להעלות את הסיכויים לסבב הבא, נכון? בסוף ננצח את הסטטיסטיקה.

לדניאלית: ראשית דעי לך שגונל זה בכלל לא כואב. תראי את הסרטון באינטרנט ותקראי את ההדרכה באלון לצרכן. לפני השימוש ואחרי נקי את העור עם אתנול. לפני שאת מזריקה, החדירי את המחט לאט בזווית 90 מעלות לגוף. שימי לב צג של המזרק לצד שלך כך שכאשר תזריקי תראי אותו מסתובב ויורד לאפס. תמשיכי להחזיק לחוץ עוד לפחות 10-15שניות ובזהירות תוציאי תוך כדי לחיצה. לי היה נוח להזריק עם סטופר כך ראיתי את השניות עוברות. תזריקי כל יום בצד אחר ותשתדלי בנקודה אחרת כדי להפחית גירויים.
    בהצלחה!
  • מלינה תודה לך!!
    חבל שלא קראתי את זה אתמול בלילה חח, הייתי אמורה להזריק 75 ולא הבנתי למה החומר לא יורד!
    רק אחר כך קלטתי שהוא מתאפס וכנראה בגלל שהכמות הייתה קטנה אז החומר לא ממש ירד.

מאחלת לכולנו הריון ועכשיו!!!!
  • גם אני בצפייה לאחר הפריה . תשובה ביום ראשון ... הזמן באמת לא זז. עניין המחזור הוא באמת שאלה .. אני באותו מצב .. לגבי הגונל אפ...הסרטון ביוטיוב מעולה... בהצלחה לכולןןןןןן
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה