שתי הפלות רצופות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות, ממש עכשיו אני שוכבת בביח עם ציטוטק.. זו ההפלה השניה שלי תוך 5 חודשים. ההריון הראשון שלי היה מוצלח ויש לי ילדה מושלמת בת שנתיים. משום מה שני ההריונות האחרונים פשוט לא התפתחו (אחד נפל בשבוע 6 והשני בשבוע 9). האם יש לכן ניסיון דומה ואולי קצת מילות עידוד? אני מיואשת ורועדת מפחד מהפעם הבאה. תודה לכל מי שקראה
2 תגובות
עמוד 1
  • שיר היקרה,

מוכר מאוד, אפילו מידי.
    אני הפלתי בין הגדולה והקטן (גרידה בשל עובר שלא התפתח אחרי שבוע 7) ומאז הקטן הפלתי עוד שלוש פעמים (שתי גרידות בשבועות דומים ולפני שבוע וחצי הפלה טבעית, יומיים אחרי שגיליתי שאני בהריון...).

מילות ניחום...? הדבר היחיד שאני מתנחמת בו, היא הידיעה, שאם ההריון לא צלח, ככל הנראה הייתה לכך סיבה טובה.
    קשה וכואב, אבל בגלל שיש לי שני ילדים בריאים ונפלאים בבית (וגם לך יש אחת), סביר שאין לנו שום בעיה, אלא, כפי שהרופאים מיטיבים להגדיר זאת ברגישות יתר: "נפלת על הצד הלא נכון של הסטטיסטיקה".

עם נהיה כנים, בגלל שאצלי זו כבר פעם שלישית ברציפות, אני כן מתכוונת להתחיל בירור כלשהו - כי מבחינה סטטיסטית - זה כבר לא מתסדר לי.
    אני חושבת שכל אחת צריכה לקחת את העיניין הזה לפי רחשי לבה - אם את מאמינה שהכל בסדר, סביר שהכל אכן בסדר.

כיוון, שלצערי עברתי את תהליך האבל הזה כל כך הרבה פעמים, אני יכולה להבטיח לך, שהשכול והכאב אכן חולפים. הם כן מצלקים, אבל צחוק של תינוק רך בימים מרפא את הכל.

יהיה טוב!
    אני שולחת לך חיבוק אמיץ ושק של אהבה,

יעל
  • יעל תודה רבה! מקווה שהכל יסתדר גם אצלך ותצליחי להביא לעולם כמה ילדים בריאים שתרצי! אכן הצלחת קצת לעודד, אני באמת מאמינה שעוד יהיה בסדר...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה