אחרי הזרעה שאלות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות
    אני חדשה כאן ומקווה שלא להרבה זמן...
    אחרי 6 ימים של גונל, הזרקתי מנה אחת של אוביטרל לפני שבוע +3 ועשיתי הזרעה לפני שבוע+2 עם 4 זקיקים. מאז ההזרעה עשיתי עוד זריקה של חצי מנה אוביטרל ולפי הנחיות הרופא.
    כמה ימים אחרי ההזרעה יש לי רגישות בחזה ואני מרגישה צורך גבוה יותר ללכת לשירותים. היתה לי גם קצת רגישות בקיום יחסים.
    מישהי חוותה את זה כחלק מתופעות הלוואי של הגונל ו/או האוביטרל?
    אני קצת לחוצה שאולי זה ציסטה...
6 תגובות
עמוד 1
  • היי, תופעות מוכרות, לכל אחת יש מיחושים כאלה ואחרים עם ההורמונים. אוביטרל מדמה הריון ולכן הרבה דברים שעוברים עלינו נתפסים כתסמינים שאולי בתקווה יובילו להריון תקין.
    בהצלחה!
  • אצלי תמיד אחרי אוביטרל יש רגידות בפטמות. ממד כואב בכל מגע. אחרי 3 ימים בערך עובר
  • האמת שזה לא שאני מנסה לייחס את התועות להריון כמו שאני ממש ממש מקווה שזו לא ציסטה...
  • לא נראה לי שיש קשר בין ציסטה לרגישות בשדיים.
  • רשמתי גם שהיו לי כאבים בקיום יחסים ונפיחות בבטן...
  • סביר להניח שזה רגישות בגלל ההורמונים. אבל אם את חוששת- לכי להיבדק. בע״ה בשורות טובות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה