היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
התחילה הספירה...לעוד 14 ימים .. היום הזרעה ראשונה ויאלה להתחיל לספורהתקוהה שזו ההזרעה המיוחלת
5 תגובות
עמוד 1
שיהיה המון בהצלחה ואנרגיות חיוביות
הרבה הצלחה!!!! אני יכולה להמליץ את מה שהמליצו לי: לא להתרגש יותר מדי, פחות אובססיביות ויותר רוגע כי סטרס יכול רק להוריד סיכויים. תקשיבי למוזיקה מרגיעה, לכי לטיול רגלי רגוע עם חברה, תקראי ספר טוב. בכל פעם שיש לך מחשבות טורדניות תחשבי שאולי זה יזיק לתנסי להתמקד במשהו אחר.
הרבה הצלחה!!!! אני יכולה להמליץ את מה שהמליצו לי: לא להתרגש יותר מדי, פחות אובססיביות ויותר רוגע כי סטרס יכול רק להוריד סיכויים. תקשיבי למוזיקה מרגיעה, לכי לטיול רגלי רגוע עם חברה, תקראי ספר טוב. בכל פעם שיש לך מחשבות טורדניות תחשבי שאולי זה יזיק לתנסי להתמקד במשהו אחר.
תודה בנות.... מנסה הכי לא להתעסק במחשבות על זה מקוה שאשרוד ככה עד עוד שבועים שיהיה בהצלחה לכולנו
וואו המון בהצלחה!! אני מחכה למחזור להתחיל גם את ההזרעה הראשונה, מאחלת לך שהזמן יטוס לו במהרה! תהני בזמן הזה ותחשבי רק באופטימיות.. מחזיקה לך אצבעות!