חדשה בנושאאא וקצת מפחדת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• אני ובעלי מנסים לכנס להריון
    אחרי כול בדיקות מעצבנות מסביב 
    הרופא פשוט החליט שנעשה IVF
    לפנה הזרעה 
    זה יכול להיות לקפוץ בצורה כזאות
    אני בדיכאון וממש מפחדת מתהלייך הזה 
    ואני חדשה פה היום היגעתי
    השמח לתשובה בנות יקרות

4 תגובות
עמוד 1
  • היי חנה,
    גם אנחנו התחלנו ישר ב IVF. הבדיקות זרע של בעלי והתגובה השחלתית שלי לא השאירו מקום לספק. וגם חבל על הזמן....
    זה תהליך שהרופא מתאים לך פוטוקול של זריקות, עושים מעקב של זקיקים ועובי רירית באולטרסאונד. וכשמגיע הזמן הנכון עוברים שאיבה של הביציות ולאחר מספר ימים מחזירים עוברים. ממתינים שבועיים עד לבדיקת בתא לבדוק אם הריון נקלט- או שחוזרים לטיפול חדש או שממשיכים במעקב הריון. זה התהליך ממש ממש בגדול.
    מה שחשוב לבוא במצב רוח טוב ואנרגיות חיוביות ולקוות לטוב :)
    בהצלחה
  • היי, גם אני התחלתי ישר בטיפולי IVF , בדיוק כמו שהסבירו לך, את מזריקה את העורמונים שמעודדים ביוץ וריבוי ביציות, כש הם בשלים שואבים אותם בהרדמה מלאה,. מפרים אותם ו מחזירים אליך.
    הכל יהיה בסדר מאחלת לך קליטה מהירה
  • אלה ואביבית ממש תודה
    בנות אני חשבתי שזה קצת מוזר אבל טוב לדעת
  • היי חנה
    כל כך מבינה אותך . אני בכיתי במשך שבוע שנאמר לי שעלי להתחיל טיפולי ivf. זה היה הפחד הכי גדול שלי במיוחד שכביכול אני עוברת את התהליך לבד.
    אבלללללללל הופתעתי והפתעתי אני מטופלת בivf תל השומר צוות מדהים אני מרגישה שמאז שאני שם אני הרבה יותר רגועה . וכל הפחדים התפוגגו . זה באמת לא נורא כמו שחושבים את תלמדי לנווט את עצמך ולמצוא דברים שירגיעו אותך. התהליך כשלעצמו הוא תהליך פיזי ונפשי לא פשוט וצריך להיות מוכנים ולא משנה כמה יאמרו לך את זה זה משהו שאת תראי שאת מתמודדת איתו לבד ואפילו מצליחה עוד תופתעי מכמה כח יש לך. אני פשוט אומרת לעצמי כל פעם שאין עוד אופציה ואני אהיה אמא.
    מקווה בשבילך שחווית הivf תיהיה פעם אחת ובשורות טובות. אמן.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה