היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הפרייה רביעית. בפעם הראשונה שהיו לי 5 ביציות שהפכו ל 5 עוברים יפים, החזרה של שלושה, מצבי רוח, המתנה קשה, והמחזור שהתחיל להיות מורגש אי שם בתוכי. ואני משתגעת. מוציאה עצבים על האנשים הלא נכונים, מספידה ועןשה את כל מה שאני אומרת וכותבת לאחרות לא לעשות... אין לי כח ללא נודע הזה, אין לי כח להמתנה, אין לח כח לעוד סבב. ואין מצב שאעצור עכשיו, כי אני לא אחת שמוותרת והרי גם הגיל הוא פקטור, אה כן ויש גם את הבעל שהוא צד לעניין וצריך לעשטת למען שנינו. מתןסבכת!!! ופורקת!!! ממש יומני היקר
6 תגובות
עמוד 1
מיימורי העיקרה אני מבינה אותך כל כך,כל מה שאת כותבת כאלו אני אמרתי.יחד עם זאת אין לנו ביריה אנחנו הכי חזקות האלה שועברות טיפולים. אל תספידי את בטח כבר מכירה את כל מה שכובתבים אבל אני מחזיקה לך עצבאות בכל הכח שזה יהיה הסבב המנצח המון בהצלחה
הכי מבינה בעולםםםם שיהיה בהצלחה ואמןןןן בשורות טובות
אז כמו שחשבתי- בטא שלילי בפעם הראשונה שיש לי עוברים מוקפאים לפעם הבאה. השאלה מה עדיף- החזרה על מחזור טבעי או עם טיפול הורמונלי. מי התנסתה ויכולה להמליץ?
הי מיימורי חמודה... שולחת חיזוק, אין מה לעשות.. צריך לשים את מה שהיה מאחור ולהסתכל קדימה. הזדהיתי עם כל מילה שכתבת, גם אני בפעמים הקודמות כמעט שברתי איזה בלטה על מישהו והחלון בקומה שתיים אצלי בעבודה, קרא לי כל הזמן, בואי.. תני קפיצה ותגמרי עם זה... אבל הנה, אני פה.. סיבוב הבא אוטוטו..:-) ובנימה רצינית יותר, מכל ההמלצות שאני קיבלתי, הכי טוב ללכת על החזרת מוקפאים עם התמיכה ההורמונלית. כך תוכלי להגיע לרירית גדולה יותר ובתזמון הנכון. זה מה שלי המליצו כמה רופאים וגם מה שחשבתי שנכון לגביי. לקחתי אסטרופם והנאות בפעמים הקודמות (פרוגסטרון והשני, שכחתי את שמו),ובפעם האחרונה לקחתי קרינון שאיתו הרגשתי הכי טוב. תראי מה מתאים לך. בהצלחה רבה ממוש. בסוף we will **** the system!!