שק הריון ריק שבוע 6 - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי לכולן:)
    אני בשבוע 6 פלוס 3 לפי המחשבון באתר.
    לפני שבועיים היו לי כאבים כמו כאבי מחזור כל כמה שעות והרופא נתן לי לעשות בדיקת אולטרסאונד לשלול הריון מחוץ לרחם. לאחר שבוע בבדיקה ראו שק הריון בתוך הרחם. מי שעשתה את האולטרסאונד אמרה לי שבגלל שהמחזור שלי ארוך עוד לא רואים שק חלמון ושזה נורמלי.
    שבוע אחרי(היום) הייתי אצל הרופא נשים והוא עשה בדיקה באולטרסאונד אצלו וראו שוב רק שק הריון ריק.
    הוא נתן לי לעשות אולטרסאונד עוד שבוע שוב.
    יש לציין שהבטא של גבוהה-יותר מ20,000
    הוא לא היה אופטימי כל כך:(
    יכול להיות שבאולטרסאונד הבא בעוד כשבוע יראו שק חלמון או עובר?
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

לפי תיאורך שב-2 בדיקות בפער של שבוע לא הודגם שק הריון, קרוב לוודאי שמדובר בהריון לא תקין.
    בכל מקרה הייתי חוזר על הבדיקה פעם נוספת לוודא שההריון לא מתפתח.

בברכה
    ד"ר דוד דנון

מומחה למיילדות וגינקולוגיה. רופא בכיר ביחידת האולטרה-סאונד, בית חולים לנשים ע"ש הלן שניידר, קמפוס בלינסון, מרכז רפואי רבין
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה