לא יודעת מה לעשות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני ממש בהתלבטות מה לעשות עם עצמי
    התחלתי עבודה חדשה לפני חודש וחצי וגיליתי לפני שבועים שאני בהריון
    אני כל בוקר יוצאת שעה ורבע לפני הזמן כדי להגיע לעבודה וזה מתיש אותי ואני מפחדת שיהיה לי קשה בחודשים הקשים יותר
    מצד שני אני מפחדת להתחיל עבודה חדשה ולקחת סיכון שיעיפו אותי ברגע שיגלו
    אוףףף

בנוסף אני ממש עיייפהה וחסרת תאבון ולא מרגישה טוב ובעלי לא מבין אותי
2 תגובות
עמוד 1
  • שלום לך,
    אכן תקופה קשה... ליבי איתך.
    מבחינת העבודה - ממילא אין לך הגנה מבחינת חוק עבודת נשים, היות ולא מלאו לך שישה חודשי עבודה במקום. רק בתום תקופה זו תחול עלייך ההגנה מפיטורים, כך שלא ממש משנה אם תחליפי מקום עבודה או לא.

מאחלת לך התאוששות מהירה והרבה הצלחה :)
    ברכה,
    ליאת שטיין, עו"ד
    משרד עורכי דין חן שטיין ושות'

מגדלי עזריאלי, המגדל העגול קומה 35, תל אביב
    טל: 6245588- 03
    פקס:6245599- 03
    אתר עו"ד שטיין ("המשפט"): www.hamishpat.co.il
    הדף העסקי שלנו בפייסבוק - https://www.facebook.com/hamishpatlaw
  • היי s2s5,
    אומנם איני עורכת דין אך אני עוסקת בתחום השכר, ומהחוק עולה לדעתי שאומנם את לא מוגנת מפיטורים אך את בהחלט מוגנת מפיטורים רק מעצם היותך בהריון. אסור לפטר אישה בהריון (אפילו אם היא עדיין לא יודעת שהיא בהריון) בשל הריונה. כדי לפטר אותה צריך נימוק טוב מאוד אחרת המעסיק חשוף לתביעת אפליה יקרה מאוד. יותר מכך, ואם אינני טועה, ייתכן כי הוא אפילו צריך אישור של הממונה המתאים במשרד הכלכלה שלא יאשר אם אין סיבה מוצדקת לפיטורים שהיא אחרת ומוכחת מכך שהעובדת בהריון.

כמובן וכל זה מתוך ידע שלי בלבד ומתוך קריאת החוק ופסקי דין בנושא. ואם יש טעות בדברי אני מתנצלת מראש :-) ממליצה לך אולי לקרוא את החוק גם.

בהצלחה ותרגישי טוב!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה