אוףףףףף - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מותשת מהמעקב של בדיקות דם ומעקב זקיקים .... הרופא שלי נתן לי גונאל 100 ל7 ימים הוריד ל70 ועכשיו אומר לי תמשיכי עוד 100 לאחר שהסברתי שאין לי 100 אלא רק 50 אמר טוב אז 50 ומחר שוב מעקב ובדיקות זקיק מוביל נכון להיום 16 מה נסגרררר??? אוףףף
4 תגובות
עמוד 1
  • עדיף לשנות מינון אבל לגרום לגידול איטי אך בטוח. החודש עשיתי 7 בדיקות דם ואולטרסאונדים. נראתי כמו נרקומנית אבל עכשיו כבר לא רואים. והזרקתי 12 ימים. בעלי צוחק עלי שמרוב הנקבים אפשר יהיה להשתמש בי כמסננת לפסטה.
  • עמיתוש,
    אני בטיפול האחרון הייתי על ׳פרוטוקול׳ ארוך, הזרקתי חודש וחצי דקפפטיל ואחר כך את הגונאלים והמנופורים. כשהגעתי לשאיבה, המרדים (למזלי) היה מקסים ולא מצא לי וריד מרוב הבדיקות דם... סיוט!!! הספקתי לשכוח מזה כבר והנה אני לפני הטיפול הבא, כבר משנסת את הורידים של הידיים (ואת זה שבראש שמתנפח לי מכל ה ivf הזה)....:-))) תתעודדי... צרת רבות נחמת המטופלות.
  • עמיתוש, אם אמר לך להזריק 100, למה לא קנית עוד מזרק? אני קונה 3 מזרקים של 900 לכל טיפול.... עדיף להיצמד להוראות. נקווה שזו תהיה הפעם האחרונה שלך (-:
  • כי היה לי מרשפ רק למזרק 1 נקווה שהכמות תספיק לטיפול
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה