שאלה לגבי המשך טיפול.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולם ותודה מראש לעונות..
    אני אחרי 5 חודשים של נסיונות עם איקקלומין וחודש הבא אני אמורה להתחיל עם זריקות, רציתי לשאול בנות עם נסיון אם איזה זריקה מתחילים ובאיזה מינונים כי האנטרנט מלאאאאא בכל מיני סוגים ואין חכם כבעל נסיון אז אשמח לדעת עם מה התחלתן ומה נתנו לכן...
2 תגובות
עמוד 1
  • היי קארין, זה לא משנה כמה נסיון יש לבנות פנ, לכל אחת מתאימים את מה שנכון לגוף שלה, תלוי בבעיה (אם ישנה), אני אישית התחלתי רק עם אוביטרל לתזמון ביוץ, זה היה בהזרעה השנייה (ההזרעות היו אצלי ללא זריקות כי אין לי בעיות ביוץ) ואז עברתי להפריות והתחלתי עם גונאל F, לאחר מס' ימים עם גונאל שילבתי גם צטרוטייד כדי למנוע ביוץ עצמוני.
    לשהות קצרה בפורום הזה (-:
  • היי קארין,באמת יש לי הרבה ניסיון אבל כל טיפול הוא בפני עצמו ובהתאם לבדיקות. המינון וסוג התרופה קובע רופא.יש בנות שצריכות מעקב ביוץ לפני תחילת טיפול ויש בנות שיש מתחילות עם זריקות של הגברת הביוץ.
    בכל מקרה שיהיה בהצלחה ושזה יהיה הטיפול המנצח
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה