כולסטזיס הריוני - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי משבוע 25 החלו תחושת עקצוץ ושריפה בעור, בדקו לי תפקודי כבד got gtt alk p bilt ldh וכו שכולם יצאו נמוכים ותקינים, בנוסף מלחי מרה 1.9. הוסבר לי שהכל תקין וללכת לרופא עור. התחושות נעלמו ולקראת שבוע 28 שוב חזרו, מרגישה תחושות בעירה, עקצוץ, נימול ושמתי לב ליובש בעור בכל הגוף. ניגשתי למיון שוב תפקודי כבד נמוכים ותקינים ומלחי מרה 2.5. במכתב שחרור רשמו לי שכימיה, ספירת דם, תפקןדי כבד ומלחי מרה בגבולות הנורמה. להמשך הומלץ על רופא עור, וחזרה על הבדיקות עוד שבוע. מה דעתך?.. האם מצבי מסכן את התינוקת שנכון לעכשיו פעילה ובאחוזון 62? ישלציין שאני במעקב אצל רופא בסיכון בשל hcg מוגבר 3.2 בבדיקת חלבון עוברי

חס
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

מבלי לבדוק אותך אני לא יכול להגיד כלום על האבחנה שלך. אני יכול לומר שלא מדובר בכולסטאזיס על פי בדיקות הדם שלך.

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה