גזים שלא נגמרים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הקטנה שלי (חצי שנה) ממש סובלת מגזים..ניסיתי כמעט הכל!
    עיסויים לבטן, קפיצה על כדור פיזיו, תנוחת הנמר על העץ ועוד כל מיני דברים שהמליצו לי עליהם..
    המלצות מה יכול להקל שעוד לא ניסיתי?
    חיה ותן לחיות =)
3 תגובות
עמוד 1
  • את יכולה לנסות לעשות לה אמבטיה חמימה, לערסל אותה כמה שיותר ולהחזיק בתנוחת הנמר על העץ. בכלל, מגע עם הבטן יכול להרגיע מאד. אני גם נתתי גרפווטר בזמנו (טיפות טבעיות שמקלות על הבטן). אצלנו זה מאד עזר.

• חברות גם המליצו לי על האמבטיה והגרפווטר..אני בהחלט אנסה!
    תודה רבה

חיה ותן לחיות =)
  • אני זוכרת שעם הגדולה המליצו לי על סימיקול שהוכיח את עצמו וגם חברה שהשתמשה בזה היתה מרוצה..
    עם הקטנצ'יק מה שעוזר זה גם העיסויים וגם האמבטיות החמימות מאוד מרגיעות אותו
    ומה שאני לא ידעתי עם הגדולה בהתחלה כשהנקתי זה שצריך קצת לשנות את התפריט שלי (להוריד מאכלים שמגבירים אצלם את הגזים)

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה