היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
ביום שני עשיתי החזרה של אחד זה מתרומת ביצית האם יש סימנים להשתרשות העובר חוץ מלהרגיש טיפה נםוחה וקצת חוסר נוחות לא מרגישה כלום יש סימנים מסויימים????
7 תגובות
עמוד 1
הי לך, אין לי מושג אם צריך להרגיש משהו.. הייתי פעם אחת בהריון עד שבוע 7 ולא הרגשתי כלום בשבועות הראשונים.. בכל מקרה, בהצלחה רבה! אשמח לקרוא מה קורה איתך. אני אט אט מתכוונת לכיוון הזה..
חלק מהנשים יעידו שהשתרשות היתה גלוייה אצלן, לדוגמא כתמים חומים, כאבים כאלה ואחרים, אבל כל אחת חווה את זה אחרת וכל הריון הוא שונה. אני הייתי בהריון עד שבוע 8 ובפעם הזו, יום לאחר החזרת העוברים היתה לי נקודה חומה על המוליך (השתמשתי בנרות אנדומטרין לתמיכה). לא חושבת שהגיוני שיום אחרי היתה השתרשות אבל.... שיהיה בהצלחה רבה!!!!! סי או נו התכוונת שאת בדרך לתרומת ביצית??
אין שום סימן, ייתכן שהסימן היחיד יהיה קצת דימום וגם זה לא בטוח...
בהצלחה!
הי מיימורי, אני בדרך לתרומת ביצית, לפחות ברמה הפסיכולוגית. הולכת עכשיו לקראת סיבוב נוסף, אם זה לא יצליח, עושה פאוז ויש סיכוי טוב שאנחנו מתכוונים לכיוון הזה.. זה כבר מתחיל להרגיש לי פתטי בגילי (ומתיש ברמות) המלחמה הזאת על העובר הטוב... יש לי ביציות, יש לנו עוברים, יש הפריות, יש יש.. אבל זה לא נקלט כנראה בגלל איכות הביצית (עוד מעט בת 44...) בקיצר אסותא here I come again h ..אמן שאלוהים יהיה כבר נחמד איתי ויתן לי הריון בריא., ואם לא, ילד זה ילד זה ילד, יש לי גנים משובחים, אבל אם זה לא הולך, צריך לדעת לשחרר... זאת רק דעתי ותחושתי. זה הסיפור שלי...
היי יש שאומרים שמרגישים מעיין כאבים חזקים באזור הבטן התחתונה ויש כאלה שאינן מרגישות כלום. אכן שבועיים מתוחים תיהי רגועה ותנסי להעסיק את עצמך עם כל הדברים שאת אוהבת עד כמה שאפשר חחח. סי או נו בהצלחה בהצלה בהצלחה . Good will be nice with u
היי, לא לכולם יש סימני השתרשות. לי אישית לא הייתה שום הרגשה שונה מכל טיפול שעברתי ( IVF ) וגיליתי את ההיריון רק בבדיקת שתן. זה מאוד קשה להמתין אבל אל תחפשי שום סימנים. פשוט תעשי בדיקה כשיגיע הזמן
סי או נו, אני מציעה לך שתפני לעוד רופא לפני הצעד הבא. מכירה כמה מקרים שהצליחו בגיל שלך!! במקרה אחר במשפחה שלי הרופא אמר חד משמעית לאשה צעירה ממך אחרי 2 טיפולים שאין טעם להמשיך בהפריות ויש לעבור לתרומת ביצית. וכך הם עשו. אז אולי כדאי לך לפנות לעוד רופא? מחזיקה לך אצבעות