התמחות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום,
    סיימתי לימודי משפטים ואני עתידה להתחיל התמחות במרץ 2016. בשנה האחרונה אני בטיפולי פוריות כך שאינני יכולה לתכנן הריון ספונטני על פי אילוצי ההתמחות. אני יודעת שאוכל לצאת לחופשת לידה במהלך ההתמחות אך שאלתי היא האם נכון וראוי לעשות זאת? האם זהו דבר מקובל? יש לציין שההתמחות תהא במשרה ציבורית.
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום לך,
    גם אם מעסיק כזה או אחר יעקם אפו נוכח הריון של מתמחה (ויש כאלה), הרי שההחלטה בעניין זה היא שלך באופן בלעדי, ואופן תכנון חייך הוא עניינך הפרטי.
    לא פעם יוצאות מתמחות לחופשת לידה, אולם עלייך לבחון את משמעות הדבר בכל הנוגע ללשכת עורכי הדין והאם לא תהיה פגיעה מבחינתך בתקופת ההתמחות או המבחנים, ולעשות את השיקול המתאים מבחינתך.
    אגב, נכונים הדברים לגבייך ביתר שאת, היות וציינת כי מדובר במשרה ציבורית, שם ההתנהלות הינה יותר "פוליטיקלי קורקט" כך שהחשש יכול להיות הרבה פחות משמעותי.

בכל החלטה שתבחרי, שיהיה בהצלחה.
    ברכה,
    ליאת שטיין, עו"ד
    משרד עורכי דין חן שטיין ושות'

מגדלי עזריאלי, המגדל העגול קומה 35, תל אביב
    טל: 6245588- 03
    פקס:6245599- 03
    אתר עו"ד שטיין ("המשפט"): www.hamishpat.co.il
    הדף העסקי שלנו בפייסבוק - https://www.facebook.com/hamishpatlaw
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה