רגישות ללקטוז מה לאכול בהריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום, יש לי רגישות ללקטוז, אני בשבוע 5
    אני לא אוכלת מוצרי חלב, מה עליי לאכול במקום?
    אני צריכה לקחת ויטמינים?
    תודה
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב,

    האם קיבלת אבחנה כזו? או שמוצרי חלב עושים לך לא טוב ולכן החלטת להוריד אותם?
    חשוב לדעת שגם במקרים של אי סבילות ללקטוז (חשוב להבדיל בין אי סבילות ללקטוז לבין אלרגיה לחלבון החלב שזו תופעה יותר מסוכנת) ניתן לצרוך מוצרי חלב קשים יותר כגון ג.צהובה, צפתית, בולגרית וכדומה בשל העובדה שגבינות אלו מכילות פחות לקטוז. כמובן שכל אחד לפי הסבילות שלו והבחירות שלו.

    לגבי מה לצרוך במקום? במידה ואת מורידה לחלוטין את מוצרי החלב את צריכה להקפיד על כמות מספקת של סידן ביום. מזונות מהצומח העשירים בסידן הם: עלים ירוקים, ברוקולי, כרוב, כרוב ניצנים, כרובית, שומר, שעועית לבנה, טחינה משומשום מלא, זרעי צ'יה, וכל מוצרי הסויה למשל: טופו עשיר מאוד, חלב סויה, יש עכשיו מעדני סויה של תנובה המכילים כמות יפה של סידן.
    במידה ואת לא צורכת מספיק סידן יש לשקול תוסף, אך לא לפני התייעצות עם הרופא משפחה שלך.

    בהצלחה
    עית כהן
    תזונאית קלינית

    https://www.facebook.com/einatcohen.vegan.nutrition
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה