היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
שלום, רציתי לדעת עד איזה יום של המחזור ניתן להזריק גונל F ?? אני ביום ה17 של המחזור במינון100 -3 ימים אחרונים לפני כן היה פחות...האם לא הצלחתי להגיב לזריקה וצריך לחכות למחזור הבא, או עדיין יש מצב לזקיקים ?
5 תגובות
עמוד 1
היי, האם את עושה בדיקות מעקב? אולטרסאונד ודם ? כי לפי זה יודעים איך מתקדמים העניינים.זה תלוי בהתקדמות של הזקיקים וההורמונים ונראה לי הכי טוב שתדברי עם הרופא שלך או האחיות כדי להיות רגועה. בכל מקרה שיהיה המון בהצלחה
תודה , אני עושה מעקב הזקיקים לא גדלו ולכן שואלת פעם ראשונה כשניסנו את האאקלומין הוא לא השפיע עליי והפסקנו אחרי יום מסוים של המחזור. לכן אני שואלת אם יש אזשהי הגבלה ליום של מחזור .
ממתי התחלת להזריק?? אני ביום ה10 למחזור אחרי 5 ימים של זריקות... מז זקיקים עד ה10 ממ ואחד 12.3 נתנו לי הוראה חנמשיך להזריק עוד 4 ימים
אני החודש הזרקתי מהיום החמישי עד היום ה16. במקרה שלי המינון היה נמוך התחיל 75 וירד ל 62.5. אחר כך עלה ביום ה15 ל87 וביום 16 ל 100. אצלי הרופא בכוונה רצה גדילה איטית של זקיקים. אני יודעת שעד 3 שבועות אפשר להזריק ולהעלות מינון ל 300 ביום אפילו. בהצלחה
אני מזריקה מהיום השלישי למחזור מינון של 375, אבל מבדיקה לבדיקה הזקיקים גדלים וביום ה 13 או 14 אני בשאיבה. אבל כל אשה והפרוטוקול שלה....