היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
עשיתי הזרעה ב01.10 וכיומיים לאחר מכן החלו לי דקירות בבטן התחתונה צד ימין. זה בא והולך כל כמה שעות. אני כבר 12 ימים לאחר ההזרעה... מוכר למישהי?? האם יכול להיות שזה קשור לזריקת האורביטל שהזרקתי לתזמון הביוץ?
מתי הכי מוקדם לעשות בדיקת דם לגילוי הריון?
אשמח לשמוע תגובות.. ? ??
12 תגובות
עמוד 1
היי גם אני עשיתי החזרה ב1.10.. איזה קטע והיו לי באותו סופש גם מלא דקירות וכאבים ..מאז זה בא והולך ..זה יכול להיות כאבים מהשרשת הרחם ויכול גם לא..אין לדעת בכל מקרה עברו 12 ימים - את צריכה לעשות בדיקת דם ולראות אם זה הריון או לא.. אני עשיתי היום את הבדיקה מחכה בלחץ לשמוע מה יצא..
בהצלחה בננות שיהיו בשורות טובות אמן אלו כאבי השתרשות
ואם אפשר שאלה?? מתי עשיתן הזרעה באיזה יום של המחזור?
עמיתוש את ההזרעה עושים ביום הביוץ, לא לכולן זה באותו היום מקבלת הווסת. לי לדוגמא היה ביוץ מוקדם בלי ההורמונים. הייתי מבייצת ביום ה 8
השאלה אם מועד הביוץ משתנה בטיפול ההורמונים יכול להקדים?? לאחר?? מהמקור
אני הייתי מבייצת ביום ה- 8 בלי הורמונים. ועם ההורמונים ביום ה- 14. אבל הרופא יכול לדחות את זה עם זריקות שמעכבות ביוץ (צטרוטייד למשל) ואז האוביטרל יתזמן את הביוץ ל- 36 שעות לאחר מכן. הכל תלוי בכמה מהר הזקיקים שלך גדלים ומגיעים לגודל שמתאים לשאיבה
תודה ... על התשובות..... ואחת אחרונה.... אוביטרל מהרגע שמזריקים כמה זמן יש עד ההזרעה ??
כפי שרשמתי קודם- לאחר כ- 36 שעות. הייתי מזריקה לדוגמא ברביעי ב- 23:00 והולכת לשאיבה ביום שישי בבוקר
אז אם היום הזקיק הכי גדול שלי הוא 16 אז מתי יגיד לי להזריק היום???צריכה לדבר איתו אק בצהרים
לי ב-16 ממ אמרו להמשיך עוד יומיים עם גונאל וצטרוטייד ורק אחר כך אוביטרל.
נשאר לי בגונל עוד 50 אני לפני הזרעה לא הפריה זה משנה??
גם לי בזריקה האחרונה נשאר 20במקום 100, והרופא אמר להזריק מה שיש. אבל הדבר הטוב בזריקות גונל שתמיד יש בהן עודף. כך שכיונתי ל 100, הזרקתי ונשאר לי 12.5. ממזרק אחר ששמרתי שהיה על אפס לכאורה הזרקתי את 12.5. לא לא הכי מדויק אבל בשביל זריקה אחרונה לפני אוביטרל זה בסדר גמור