סוף סוף זה הצליחחחחחחח - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    אז הפרייה מספר 5 הצליחה סוף סוףףףףףף
    אבל עדיין חוששת להתלהב מידיי עד שלא אראה באולטרסאונד ואעבור בדיקת דופק לא אהייה שקטה.
    בדיקת בטא ראשונה יצאה - 110
    בדיקת בטא שנייה 310.
    החזירו לי 3 עוברים, האם יש סיכוי לתאומים??? למרות שנראה לי הבטא קצת נמוכה לתאומים.

מקווה שבסופו של דבר כולן תצליחו אמן אמן, חשוב לזכור, לא להתייאש לעולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם, תהיו חזקות ואופטימיות, הכל יכול לקרות
15 תגובות
עמוד 1
  • היי תותי איזה כייף לשמוע שזה הצליח לך ... מי הרופא שלך .
    עכשיו תשמרי על עצמך ושיהיה היריון קל
    אני גם עשיתי הפריה 5 ועכשיו מחכה לתשובה . מקווה שהיא תהיה חיובית ;)
    מזל טוב מאמי
  • איזה יופי !!!!!!!!!!
    מזל טוב !!!!!!!
  • ואווווו איזה יופי תותי פרוטי אני כל כך שמחה בשבילך
    מזל טובבבב
  • איזה יופי מזל - טוב ??????
  • מזל טוב מתוקנ מגיע לך
  • איזה כיףףףףףףףףף
    את תוכלי לדעת רק בUS כמה עוברים יש
  • בשעה טובה!!!!!!! הריון תקין ארוך ומשעמם אמןןןן
  • היי תותי,
    קודם כל המון בהצלחה ומאחלת לך הריון תקין
    רציתי לשרול אצל איזה רופא טופלת ואיזה בית חולים, כי ראיתי שבעבר התלבטת בין רופאים. אני גם עכשיו רוצה לעבור לפרטי אחרי 3 הפריות ו2 החזרות מוקפאים שלא צלחו בבית חולים ציבורי.
    ועוד שאלה קטנה, האם הרגשת משהו שונה אחרי החזרה מכל הטיפולים הקודמים?
    תודה ושוב המון בהצלחה, תהני מההריון !
  • שיהיה המון המון בהצלחה!!!
    כיף לשמוע..
  • איזה יופי בשעה טובה ובהצלחה בהמשך אמןןןן??
  • איזה יופי בשעה טובה ובהצלחה בהמשך אמןןןן????
  • קודם כל מזל טוב יקירתי
  • מזלללללל טוב איזה כיף , הריון קל
  • תודה רבה בנות, איזה כיף :)
    טוב אז לשאלות שלכן,
    אחרי 4 הפריות שלא צלחו בהפרייה הזו החלטנו שאנחנו: לא מצפים, נושמים, לא עושים בדיקות הריון ביתיות מהיום ה8, מנסים לשכוח ושהזמן יעבור..
    אחרי שהייתי מטופלת 3 נסיונת אצל מרתה דירנפלד, רופאה פרטית בחיפה, הבנתי שהיא לא בשבילי.. עברתי לפרופ איצקוביץ שמקבל באלישע, רופא ישר ולעיניין בלי הרבה חוכמות, שיחות או דיבורים,
    טיפול ראשון הייתי אחרי שאיבה השחלות שלי היו נפוחות ומגורות ולכן לא צלח,
    טיפול שני אצלו ונקלטתי, שעדיין לא מאמינה מחכה לאולטרסאונס בקוצר רוח רק שבוע הבא...
    למי ששאלה מה הרגשתי, אז עדיין אני לא מרגישה שום תחושה אבל לפני שידעתי שאני בהריון הפיטמות שלו היו עם נקודות קטנות לבנות- לא כל הזמן!!!
    אני יכולה להגיד שידעתי שזה צלח רק בגלל זה,
    אני יכולה להגיד לכן, ברגע שתהיו בהריון אתן תדעו ישר...
    לשאלות אני פה תמיד :)
    בהצלחה לכל אחת ואחת מקווה שהסיוט הסתיים מהר!!!!
  • קטע, בטח התראינו במסדרונות באלישע בלי לדעת (-:
    אני אומנם לא מטופלת של פרופ' איצקוביץ' אלא של רופא פרטי אחר, אך פרופ' איצקוביץ עושה לי את הפעולות עצמן- השאיבה וההחזרה. פחות התחברתי אליו כי כמו שכתבת- בלי דיבורים או שיחות, אבל אין ספק שבתכלס הוא תותח (-:
    שמחה מאוד בשבילך ומאחלת לך הצלחה בחודשים הבאים עלייך לטובה, הרבה בריאות!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה