צוואר מקוצר שבוע 30 - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום דר אני עם היסטוריה של לידה מוקדמת בשבוע 24 בהריון נוכחי בוצע תפר צווארי בשבוע 13 כרגע אני בשבוע 30 והיום ראו בבדיקה שיגרתית במוניטור פעילות רחמית קלה וקצת צירים צוואר סגור תפר במקום ולא מתוח אבל אורך צוואר מקוצר 1.7 סמ ולכן אושפזתי אחרי זה בוצע עוד פעמיים מוניטור ולא היו צירים יש לי כמה שאלות 1. האם יש סיכוי שהצוואר יתארך לנורמה ? 2. מה הסיכוי לא להגיע ללידה מוקדמת הפעם ? 3. האם לדעתך אם לא יהיו צירים יכולים לשחרר אותי הבייתה ? תודה מראש על ההתייחסות והמענה
3 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

1. יש סיכוי, זה סיכוי מאוד נמוך ובד"כ הצוואר לא מתארך באופן משמעותי
    2. סכוי טוב
    3. כן

ד"ר הדר

• תודה על המענה המהיר אתמול היו לי קצת צירים שהפסיקו וראו פתיחה של חצי סמ מעל התפר .. התפר במקום ואורך צוואר בין 17-20 השאלה מה הסיכוי שהתפר ימשיך להחזיק את הצוואר אם יש צירים מידי פעם ? כרגע מטופלת עם נרות אוטרוגסטן ופרסולט והבנתי שהטיפול ניתן רק עד שבוע 34 האם זה נכון? מאוד מודאגת מלידה מוקדמת
  • שלום רב

אי אפשר לנבא מה הסיכוי, זה תלוי האם הצירים יתגברו או לא
    נרות אוטרוגסטן ניתנים עד שבוע 36, פרסולאט עד שבוע 34
    אם תגיעי לשבוע 34 אז כבר אין לך מה לחשוש מלידה מוקדמת

ד"ר הדר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה