היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בנות אמורה להתחיל סבב שלישי יש לי ציסטה בשחלה שמאלית הבנתי שלא ניתן להתחיל טיפול עם ציסטה מעולם לא היה לי ציסטות למישהי היה ציסטות בין טיפולים האם זה עבר לה לבד או שלקחה גלולות או משו ??
5 תגובות
עמוד 1
לי הייתה ציסטה נתנו לי שובעה ימים גלוגלות ואחרי זה בדיקה אולטראסאונד ואז להתחיל טיפול. זה די העלים את הציסטה
לי היה בחודש שעבר ציסטה ולכן לא התחלנו טיפול. הרופא לא נתן לי כלום ואמר שזה ייעלם לבד וכך היה. החודש התחלנו טיפול כרגיל. שיהיה בהצלחה!
תודה לכן
היי בנות.. אז בסוף שאבו לי את הציסטה היא היתה די גדולה.. קיבלתי ווסת והתחלתי טיפול בפרוטוקול הקצר מקווה שהטיפול ילך קליל ויהיה הטיפול האחרון והמנצח