ציסטה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום רב ד"ר

אני לא כל כך מבינה מה עובר על הגוף שלי אשמח לעזרתך
    לקראת סבב שלישי של טיפולים..
    30/8 קיבלתי ווסת אחרונה ומאז מלווה אותי דימומים לא סדירים ללא הפסקה.
    פניתי למיון ובבדיקות נצפה ציסטה בשחלה שמאלית 24*42.
    שאלתי הראשונה היא האם הדימומים הם כתוצאה מהציסטה או מגורם אחר?
    יש לציין שמעולם לא סבלתי מהופעת ציסטות.

לאחר שיחה של הרופא מהמיון מול הרופא של יחידת IVF נקבע לתת לי פרוברה
    למשך 10 ימים בתאריך 26.9 לפי מיטב ידעתי פרוברה נותנים לקבלת ווסת או יתכן ויש לה עוד שימושים לבעיה שאני ציינתי לרופאים? זה לא כל כך ברור לי מדוע נתנו לי פרוברה..
    יש שמאז שהתחלתי לקחת פרוברה אכן הדימומים פסקו.. ולפני 3 ימים התחיל לי הפרשות חומות מעט דמיות.. כל כך מבולבלת האם זה ווסת או שוב דימומים לא ברורים
    הגעתי היום 6.10 ליחידה שלי ובאולטרהסאונד נצפה שהרירית עדין עבה , ושהציסטה בשחלת השמאלית עדין קיימת, הרופא אמר להגיע שוב עוד יומים לבדיקה במידה והציסטה לא תעלם יתכן לי גלולות למשך שבועיים מה התפקיד של הגלולות במצב כמו שלי?

אני מתנצלת על אורך שאלתי
    אשמח למענה המקצועי שלך.
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב,
    1. לפעמים ציסטות כאלה מפרישות הורמונים וזה יכול לגרום לדימומים לא סדירים
    2. ניתן לתת פרוברה במספר מצבים, גם במקרה שלך
    3. הדימום קרוב לוודאי לא קשור לוסת אלא לטיפול שאת מקבלת
    4. מקובל לתת גלולות עד להעלמות הציסטה ואז ניתן להתחיל טיפול

ד"ר מוריה קירשנר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה