אחרי גרידה - מבולבלת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי, בבדיקת אולטראסאונד בשבוע 6+6 לא נצפה דופק, לאחר שבוע , שבוע 7+6, עשיתי שוב אולטראסאונד ונצפה דופק חלש מאוד והעובר מתאים בגודל לשבוע 6 , חזרתי שוב בשבוע 8+3 למכון אולטראסאונד והטכנאית לא ראתה דופק, הלכתי למיון והרופא במיון אישר את האבחנה והמליץ על סיום הריון, יום אחרי זה עשיתי גרידה אצל רופא פרטי כי לא רציתי לחכות לתור בבית חולים.. חשוב לציין שהסיכוי שהיה לי ביוץ מאוחר שואף לאפס... בהתחלה הייתה לי הקלה שזה נגמר, עכשיו אני מוטרדת שאולי הייתי צריכה לקבל עוד חוות דעת או לחכות,
    האם מישהי עברה משהו דומה? האם אני יכולה להסתמך על טכנאית ורופא במיון?
1 תגובות
עמוד 1
  • הי יעל,

אני נוטה לסמוך על הטכנולוגיה של ימנו.
    אם קיבלת שתי חוות דעת זהות משני גורמים שונים, סביר כי הקביעה הייתה נכונה.
    הלבטים האלו טבעיים וכמעט בלתי נמנעים, אך ביננו יקירה, אין בהם טעם.
    הרי את הנעשה אין להשיב.

אני ממליצה לך בחום להביט קדימה, עם כל הקושי - והוא גדול מאוד, לצערי אני יודעת בדיוק כמה הוא גדול. עברתי חוויה דומה שלוש פעמים.

אני מאחלת לך, שההריון הבא יהיה הריון רגיל ומשעמם, שיסתיים כשאת אוחזת תינוק עגול, ורוד ומתוק בידיים.
    יעל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה