לחוצה אחרי החזרה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב בנות..
    אני 3 ימים אחרי ההחזרה - לחוצה ממש !!
    למרות ההנחיות לנוח ב3 ימים אחרי ההחזרה אני פוחדת שעשיתי נזק..
    יש לי ילדה בת שנתיים..ויצא לי מספר פעמים להרים אותה למרות שניסיתי להימנע..
    ביום הראשון גם קמתי בבהלה משינה כי היא בכתה והרגשתי מעין דקירה בבטן באותו רגע..
    אני פוחדת שהרסתי את זה וזה מלחיץ אותי..

בנוסף כשהייתי באסותא בהחזרה האחות מהמעבדה והרופא שביצע את ההחזרה היה אופטימיים מאוד אפילו מידי- אמרו לי "הנה עוד הריון","עובר מושלם" - זה בסדר שהם אומרים דברים כאלה ?
    ואם זה לא יצליח ? למה לתת לי ציפיות?

בבקשה עזרתכן..אין לי עוד עם מי להתייעץ..
4 תגובות
עמוד 1
  • היי, יכולה לומר לך שאני עברתי 5 החזרות ולא שינה הרבה אם שכבתי בלי לזוז או הלכתי לעבוד. אם זה נקלט זה נקלט
    בפעם אחרונה שבה נכנסתי להיריון הלכתי לעבודה ועליתי מדרגות :)
    כמו כן לצערי למה שהרופאים אומרים אין השפעה על התוצאה הסופית, רק למה שהם עושים + מזל
  • הי אפרת,
    אני לא רופאה כמובן, אבל ממש לא נראה לי שחירבת את ההחזרה בגלל הרמה של הילדה ודברים מהסוג הזה. תחשבי שההחזרה היא למעשה כמה תאים מחולקים... זה לא דופק ולא כלום.. אז שזה לא יקלט בגלל משקל של ילדה בת שנתיים, לא נשמע לי סביר.
    לגבי ׳היציאות׳ של הרופאים, גם לי זה קרה באיכילוב שהחזירו לי שלושה עוברים והרופא אמר בבדיחות הדעת ׳טוב, תבואי עוד שבועיים לדילול הא? שלושה ילדים זה לא מה שאנחנו מתכננים׳... למותר לציין שכגודל הציפייה...
    אז לסיכום, שני דברים ממני:
    נסי להישאר רגועה ובטוב, אל תיכנסי לסרטים בגלל הדקירה או ההרמה. אם זה יקלט (הלוואי אמן) זה פשוט יקלט..
    וקחי את הדברים של הרופאים כניסיון לעודד, לעתים זה ממש לא במקום, ולעתים זה נחמד לשמוע, אבל כנראה (יש להניח..:-)) שגם הם בני אדם , אז לא תמיד הם אומרים את הדברים המדוייקים ביותר (ברמה הפסיכולוגית).
    מאחלת לך בשורות טובות ושתגמרי מהר עם הפרוצדורות המעצבנות האלה. להריון בריא ותקין ולהרבה שמחה.
  • היי גם אני אחרי החזרה ( 13.9) והרמתי את הקטנה שלי ועשיתי הכול רגיל והיום ראיתי רשמית את השק הריון אז לגבי הרופאים הם מחויבים להזהיר זה לא מחייב שזה באמת ככה.
  • איזה משמח לשמוע הודעות כאלו..מרגיע מאוד...
    באיזה שבוע אפשר לראות שק הריון?
    נשארו עוד 6 ימים לבדיקת בטא - וכל יום נמשך נצחחחח
    מתה שיעבור כבר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה