מנוחה לאחר הזרעה/ החזרה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות.
    החודש אני בפעם הראשונה עם הזרעה (הרופא לא אופטימי והתחיל להכין אותי גם ל ivf אם החודש זה לא יצליח). רציתי לשאול האם לקחתן יום חופש מעבודה ביום ההזרעה או ההחזרה. האם צריך לנוח וכמה זמן בכל אחד מהטיפולים. לא כל כך יודעת מה להגיד בעבודה...והאם לחזור לחיים רגילים, לספורט וכו׳. מפחדת לאבד את מעט השפיות והחיים שעוד נשארו לי...
3 תגובות
עמוד 1
  • היי מילנה
    ראשית כולי תקווה שהפעם זה יצליח לך.
    אחרי הזרעה הייתי לוקחת יום חופש רק בכדי להרגע אבל לא ברמה של לשכב במיטה כל היום. הייתי הולכת לשתות קפה ,מטילת בקניון .
    בנוגע לאורח החיים להמשיך כרגיל כך לי אמרו הרופאים אך עם יד על הדופק לא לעשות פעילות שהיא מאומצת יתר על המידה.
    בנוגע לivf בימים של שאיבה את במילא תיהיה ביומיים חופש אחד של יום השאיבה ויום מנוחה למחרת אלה הם ההנחיות.
    לאחר החזרה עדיף לנוח קצת ושוב לא להתאמץ יותר מדי. אז מקום העבודה שלך לא דורש מאמץ פיזי לדעתי את יכולה להמשיך כרגיל.
    את יכולה גם לקרוא על הנושא במאמרים שונים ברשת.
    וכומבן להתייעץ עם הרופא שלך.
    אני מבינה שבעבודה שלך לא יודעים על התהליך?
    הטיפ שאני יכולה לתת לך זה לנסות כמה שפחות על המסביב ולתת לזה להלחיץ אותך .תתמקדי רק בשלך.
    אני עברתי את אותן התלבטויות עד שעשית את הסוויץ' בנושא.
    שיהיה בהצלחה :)
  • תודה רבה,
    האמת היא שאמרתי בעבודה אבל אני עובדת שם בסה״כ שנה ואין לי הרבה ימי מחלה. אז אני מנסה לחסוך בימי מחלה לטיפולים כי אי אפשר לדעת כמה זמן זה יקח... וכשהייתי חולה עם שפעת לא ניצלתי כדי שיהיו לי ימים לטיפולים. העבודה שלי לא פיזית אם כי יוצא לי לנוע ( הייתי אומרת 50% בישיבה ו 50% הליכה או עמידה). הבעיה היא חוסר יכולת לתכנן כי אופי העבודה שלי לא ממש מאפשר להתחיל ולא לסיים. כמובן שצריך להתרכז בהתהליך והרבה דברים אחרים זה משני אבל קשה לי לחיות בתחושה שאין לי שליטה וזה ממש מחרפן אותי
  • היי מילנה בוקר טוב.
    אני קוראת את מה שאת כותבת ובתחושה זה מרגיש לי בדיוק איך שאני הייתי בהפרייה הראשונה. מפוחדת לחוצה המחשבה היתה רק על זה בזמן טיפולים כגון הזרקות וכו היתי משתקת עצמי לגמרי מהסביבה.בית עבודה. הפעם הזו אמרתי שבשום פנים ואופן לא יקרה שוב.שפיות + שיגרה זה חלק מהצלחת התהליך. הייתי קובעת כל מיני דברים שאני אוהבת ונהנת מהם לאחר הזרקות . יוצאת להליכה אחרי ,קובעת לסרט לים בשעות הערב. הפכתי את זה לדבר משני וזה עבד נהדר.
    לגבי העבודה אל תלחיצי את עצמך במחשבות של איך ומה יהיה בסך הכל לא מדובר בשבועות של מחלה בסהכ יומיים . תגיעי לגשר ותעברי אותו ואולי תופתעי שלחינם דאגת.
    בנתיים יקירה את בשלב הזרעות שבעזרתם השם יצליח לך.
    וגם אם בסוף תעבירי לתהליך ivf זה לא כזה נורא כמו שחושבים. וזה ממי שלא ישנה בלילות לפני התהליך.
    היום אני מצטערת שלא התחלתי את זה מוקדם יותר.
    והוצאתי כל כך הרבה כסף על מנות זרע. אך הכל לטובה. אני אחרי הפרייה שניה שכנראה לא הצליחה מחר יש לי בטא אך ברור לי שהתשובה היא שלילית מכיוון שדיממתי כמו במחזור במשך 4 ימים שבוע לאחר הזרעה. בפעם הבאה זה יצליח לי :)
    לכי עם זה ברגוע בידיעה ברורה שזה שזה לא קל אבל זה יצליח ואין עוד אופציה חחחחחח.
    בהצלחה יקירה
    יום מקסים :)
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה