רפואה פרטית או ציבורית? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    אני מטופלת בבית חולים מאיר כבר עשינו 3 הפריות ועוד 2 החזרות מוקפאים ללא תוצאה.
    את האמת מרוצה מהמחלקה במאיר הצוות מאוד נחמד ומקצועי אבל מה שחשוב זאת התוצאה- והיא שלילית .
    חושבת לנסות רפואה פרטית, האם מישהי מכירה את ד"ר ג'קי אשכנזי יש המלצות עליו? המלצות על רופא אחר באזור השרון או מרכז יתקבלו בברכה :)
    תודה
6 תגובות
עמוד 1
  • יש המון המלצות על דר ברקוביץ הוא מקבל בגבעת שמואל. מגיעים אליו מכל הארץ. אני היחתי אצלו הוא מאוד מקצועי הולכת להתחיל אצלו טיפול הבא בעזרת השם
  • היי מתוקה
    דר גקי אשכנזי מוכר ומוערך מאוד בתחום הפיריון.
    הבעיה בפרטי זה הסכומים הגבוהים. אם יש אפשרות ממליצה בהחלט ללכת על פרטי
  • ממליצה בחום על דר' אוסטרובסקי פולינה המדהימה!!! - היא מקבלת בנתניה באופן פרטי.

לאחר מספר לא קטן של טיפולים מייאשים אצל רופא אחר הגענו לדר אוסטרובסקי ממספר המלצות של חברים..
    התחברנו אליה מהרגע הראשון - יחס אישי אימהי ואכפתי אחרי שני טיפולים נקלטתי ואני כבר בחודש שמיני - עדיין לא מאמינה!

בהצלחהה רבהה!!!
  • היי, ראשית בהצלחה !!
    ד"ר אשכנזי מוכר ומומלץ.
    אני טופלתי אצל פרופסור זיידמן וממליצה עליו בחום מכמה סיבות:
    1 מקצועי מאוד עם שנים של ניסיון
    2 מאוד נחמד ואנושי
    3 מחירים שכנראה לא תקבלי אצל רופאים אחרים - לוקח 1200 לביקור ראשון ו750 לייעוצים הבאים ולא לוקח על שום דבר אחר- למשל שאיבה והחזרה. משהו שרופאים אחרים כן גובים עליהם.
    אולטרסאונד/פיפל/פעולה דומה קצרה אחרת זה 150 ש"ח
    עם זאת ממליצה גם על ברקוביץ, משיח, ד"ר אוסטרובסקי שהזכירו אותה והמלצתי עליה גם בתגובה אחרת שלי.
  • לא ציינתי שאני בשבוע 25 היום וגם להיריון הבא אם אצטרך טיפולים אחזור לזיידמן. אני גם עושה אצלו מעקב היריון
  • מנסה לברר קצל המידה ואזדקק...שאלה לי למי שמטופלת פרטי- איפה אתן עושות את בדיקות הדם ומעקב זקיקים? במרפאה של הרופא הפרטי או בקופה שלכן? אם זה אצל הרופא הפרטי זה עולה עוד כסף? זה בשעות הערב? כמה יכול לעלות חודש ממוצע אצל רופא פרטי?

תודנ לעונות ובהצלחה לכולנו
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה