עצובה :( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות
    נמצאת לאחר טיפול הפריה שני . החזרת עובר אחד ב20.9 היו לי כאבים חזקים והתכווציות במשך כל השבוע הזה . בדיוק לאחר שבוע החלו אצלי דימומים חזקים וכאבי מחזור. ההנחיה שקיבלתי היא להמשיך עם נרות הקרינון "כי היו מקרים שהיה הריון "על אף הדימום כך נאמר לי.
    אני כמובן ממשיכה .
    האם מישהי מכן מכירה חוויה כזו.
    תודה
    חג (לא כל כך )שמח
16 תגובות
עמוד 1
  • נינה לי היה דימום ממש חזק מהיום התשיעי לאחר החזרה ועדיין הבדיקה הייתה חיובית לצערי ההריון לא נשמר. יש שתי בנות איתי בקבוצה בפייס שהחלו עם דימומי מחזור וברוך השם ההריון שלהם המשיך תקין. ככה שאל תספידי תמשיכי עם תמיכה תעשי בטא ואז ניראה. המון בהצלחה תשתדלי לנוח המון ולזוז כמה שפחות.
  • תודה רבה :)
    האם אפשר להצטרף לקבוצה בפייס?
    והאם מדובר בקבוצה סגורה ?
    המשך ערב מקסים :)
  • קבוצה סגורה לא כותבים שם בסר הרבה כי ברוך השם הרוב כבר ילדו. אני שוקלת לפתוח קבוצה בוואטס טפ כי זה הכי מהיר.
  • היי נינה
    לדעתי תצטרפי לקבוצה בפייס. זה נקרא חוויות משותפות.
    נכון שחלק גדול ילדו/בהיריון אבל לי הקבוצה מאוד עזרה ועוזרת כי ס"כ כולנו עברנו את התהליכים האלה ואם יש לך שאלות תמיד עונים ומהר.
    זה גם מאוד מעודד לראות שיש אור בקצה המנהרה והטיפולים כן עובדים למרות כל הקושי ויחסי ציבור שליליים שעושים להם.
    תבקשי להצטרף והמון בהצלחה
  • היי יוליה
    לצערי החששות שלי התממשו והתשובה שלילית.
    אך אופטימית וממשיכה בכל הכח.
    אשמח להצטרף לקבוצה.
    תודה רבה :)
  • נינה אני ממש הצטערצי לשמוע. אבל כל הכבוד על הגישה. בהצלחה בפעם הבאה
  • נינה אני ממש הצטערצי לשמוע. אבל כל הכבוד על הגישה. בהצלחה בפעם הבאה
  • היי, חיבוק גדול
    בסוף צריך רק חיובי אחד והוא יבוא !
    תבקשי שיצרפו אותך אם את רוצה
    בהצלחה !
  • הי, יכול להיות שסגרו את הקבוצה?
    אני לא מצאתי אותה תחת השם חוויות משותפות
  • מה שלומך נינה? איך מרגישה?
  • תודה רבה בנות :*
    לא הייתי פה זמן מה . וכמה מחמם את הלב .
    אני בסדר . מחזקת את עצמי שוב ושוב. מעיין שדרוג וחישוב מסלול מחדש שבסופו אשיג את המטרה ואצליח להרות. בנתיים מחזקת את הגוף שלי עם תזונה בריאה ומחזקת קוראת הרבה מאמרים בנדון . הרי אתן יודעות כמה הגוף נחלש לאחר כל מחזור טיפולי שכזה.
    ואני חייבת לומר עכשיו אחרי שראיתי התגובות שלכן התחזקתי אפילו יותר.
    תודה :)))))))))
  • היי את לא מבינה כמה כוח התגובה שלך נותנת בעז"ה מתפללת שבטיפול הבא כבר תוכלי לשמח אותנו עם תשובה חיובית כל הכבוד לך על הגישה
  • היי, לינק לעמוד הקבוצה.
    חיה נושמת ומתרבה
    https://www.facebook.com/groups/735365656515981/
  • תודה רבה הילה
    אמן ואמן. גם לך ולכולן פה בשורות טובות.
    והתגובה שלך סופר מחזקת.
    תודה יקירה :*
  • הי נינה,
    אישרו אותי בקבוצה בפייסבוק של ׳חוויות משותפות׳. רוב אם לא כל הקבוצה זה חפירות על ההריון, העמסת סוכר שמה העמסת סוכר. יצאתי משם כל עוד נפשי בי.. ממליצה לא להתקרב, לא קשור אלינו (בשלב זה) ולא מחמם את הלב.
    תישארי איתנו פה..
  • בנות יש קבוצה מהמהמת בוואטס אפ באמת תשובות מהירות הרבה עידוד כן חלק מהבנות בהריון ו.או ילדו כבר אבל עדיין תומכות באלה שעוברות טיפול. הקבוצה קיימת כבר מעל שנה. אם משיהי מעוניינת שתשלח לי את המספר שלה . בשמחה.באמת קבוצה שתורמת המון
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה